logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

خشکسالی در چهارمحال و بختیاری/ مرگ باغات روستای رستم آباد شهرستان اردل!

خشکسالی در چهارمحال و بختیاری/ مرگ باغات روستای رستم آباد شهرستان اردل!
باغات مازه زرین روستای رستم آباد با توجه به اینکه در کنار چشمه سرداب یکی از پر آب ترین چشمه های رشته کوه زاگرس قرار دارند به دلیل عدم حمایت مسئولان جهت انتقال آب به این باغات در حال خشک شدن هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، روستای رستم آباد در شهرستان اردل در ۲۰ کیلومتری شهر اردل و ۷۵کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیاری، شهرکرد قرار دارد. به دلیل وجود خاک رس که روستا را فرا گرفته است این روستا رستم آباد نامیده می شود و اهالی روستا با گویش زیبای بختیاری آن را رستمی می نامند.

اکثر مردم این روستا به دلیل اینکه در حاشیه چشمه سرداب رستم آباد که یکی از پر آب ترین چشمه های رشته کوه زاگرس در استان چهارمحال و بختیاری می باشد به شغل کشاورزی و دامپروری مشغول هستند.

مردم این روستا طی تماس با پایگاه خبری تحلیلی هفت چشمه، خشک شدن برخی باغات به دلیل کمبود آب در محدوده مازه زرین را اطلاع داده و از این پایگاه درخواست پیگیری موضوع را داشتند، خبرنگار هفت چشمه برای کسب اطلاعات بیشتر به منطقه اعزام و از نزدیک با مردم این روستا در مورد مشکل پیش آمده گفت‌وگو کرد که متن آن را در زیر می‌خوانید:

دست رنج چند ساله مردم محروم روستای رستم آباد روبه خشک شدن است

علی سینا جمشیدی یکی از ریش‌سفیدان روستای کریم آباد در گفت و گو با هفت چشمه ضمن گلایه بسیار از عدم رسیدگی مسئولان به مشکلات مردم اعلام کرد: شغل اکثر مردم این روستا کشاورزی است و تمام درآمدشان برا گذراندن زندگی از این راه بدست می آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
, هفت چشمه,

,
, ,

 

,

جمشیدی بیان کرد: مردم این روستاها سال‌هاست در محرومیت، اول و در رفع محرومیت، آخر هستند و خلاصه در گودالی از محرومیت افتاده‌اند که حتی از کمترین حقوق شهروندی برخوردار نبوده و سهم مردم‌شان از زندگی و حقوق شهروندی فقط یک لقمه نان حلالی است که از دست‌رنج خودشان بوده اما همچنان در عمق محرومیت و فقر به نظام انقلاب و ولایت وفادار هستند.

وی اظهار کرد: باغات مازه زرین که دست رنج چند ساله مردم محروم روستای رستم آباد است روبه خشک شدن است، انتظار می‌رود با توجه به اینکه روستای رستم آباد در حاشیه بزرگترین سرشاخه کارون چهار قرار دارد مجوزات انتقال آب رودخانه به این باغات را صادر کنند و حق بهره برداری آب را از این مردم محروم نگیرند.

مسئولان به فکر مردم محروم این روستا نیست و فقط شعار می دهند

کشاورز تاج‌ور روشن دل رستم آبادی نیز در این خصوص در گفت و گو با هفت چشمه؛ اظهار داشت: مخارج زندگیم را از راه کشاورزی و تنها باغم بدست می آوردم که آن هم در حال خشک شدن است.

,
,
,
,
,
,
, هفت چشمه,

,
, ,

 

,

وی افزود: متاسفانه مسئولان به فکر مردم محروم این روستا نیستند و فقط شعار می دهند.

کوتاهی دولت در پرداخت خسارت باغداران

حسین رسولی یکر دیگر از اهالی این روستا در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه بیان کرد: با توجه به اینکه باغات خود را بیمه کردم اما سال قبل به دلیل نبود آب و خشک شدن باغات مازه زرین یک میلیون خسارت دیدم و بیمه کشاورزی در این راستا هیچ کمکی نکرد.

,
,
,
,
, هفت چشمه,

,
, ,

 

,

به گزارش هفت‌ چشمه؛ روستای رستم آباد به خاطر وجود چشمه سرداب یکی از بهترین مناطق گردشگری استان چهارمحال بختیاری که هر ساله گردشگران و مسافران بسیاری را مجذوب خود می کند، سرد بودن آب این چشمه در تمام فصول سال ویژگی اصلی این چشمه است که نام چشمه نیز از آن منشا گرفته است.

نباید اجازه داد دسترنج اهالی روستایی با این ظرفیت از خشکسالی نابود شود  و مردم این روستا از مسئولان انتظار دارند برای رفع این مشکل قدم برداشته به کمک مردم بیایند.

, هفت‌ چشمه,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه