به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز؛ سمیه محمودی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران در رابطه با جزئیات طرح الحاق 51 هکتار به طرح جامع شهرضا، اظهار کرد: این میزان در شورای چهارم به تصویب رسیده است و در شورای برنامه ریزی استان نیز با توجه به پیگیری هایی که انجام شد به تصویب رسید و به شورای عالی شهرسازی در تهران ارسال شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,نماینده مردم شهرضا با اشاره به اختلافات بین مسئولان وقت و عدم دفاع از این مصوبه، موجب تصویب نشدن آن شد، تصریح کرد: یک مدتی ما آن را نگه داشتیم و اجازه ندادیم که این مصوبه به شهرستان بیاید.
,وی ادامه داد: با توجه به این که این 51 هکتار کفایت نمی کند و بسیاری از محدود های شهر نیز به آن الحاق نشده است، صورت جلسه را برگرداندیم تا شورا و شهرداری بتوانند یک طرح جمامع را برای شهرضا تصویب کنند تا بتوایم یک طرح جامع را تصویب کرده تا بتوانیم از آن در استان و کشور دفاع کنیم.
,تصویب الحالق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا بسیاری از مشکلات را رفع خواهدکرد
, تصویب الحالق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا بسیاری از مشکلات را رفع خواهدکرد, تصویب الحالق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا بسیاری از مشکلات را رفع خواهدکرد,محمودی با بیان اینکه اصلاح این 51 هکتار موجب افزایش میزان هکتار آن خواهدشد، خاطرنشان کرد: در صورت تصویب این طرح مشکلات بسیاری از کسانی که در خارج از محدوده شهر زندگی می کنند و با توجه به قانون عدم تغییر اراضی کشاورزی مسائل و مشکلاتی را دارند مرتفع خواهدشد.
,شهرداری طرح الحاق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا را با جدیت دنبال کند
, شهرداری طرح الحاق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا را با جدیت دنبال کند, شهرداری طرح الحاق مناطق جدید به طرح جامع شهرضا را با جدیت دنبال کند,نماینده مردم شهرضا با بیان اینکه بسیاری از مشکلات مردم با این طرح برطرف خواهدشد، خاطرنشان کرد: انتظاری که می رود این است که شورای پنجم این طرح را تصویب کند و شهرداری در این زمینه همت کند تا طرح به صورت کامل تصویب شود تا پس از این مشکلاتی در این زمینه به وجود نیاید.
,وی با بیان اینکه این موضوع بسیار مهم است، عنوان کرد: مدیریت شهری در شهرضا نیازمند چند کار زیربنایی و مهم است که یک مورد از ان ها همین الحاق محدودهای به شهر است.
,لزوم تدوین طرح جامع ترافیک شهرضا
, لزوم تدوین طرح جامع ترافیک شهرضا, لزوم تدوین طرح جامع ترافیک شهرضا,محمودی با اشاره به وضعیت ترافیک شهر و لزوم تدوین یک طرح جامع برای ترافیک شهر، خاطرنشان کرد: درآمدهای پایدار برای شهرداری یکی دیگر از طرح های دیگری است که باید مد نظر مدیریان شهری به عنوان یک امر زیربنایی قرار گیرد.
,نماینده مردم شهرضا با بیان اینکه اعضای شورای شهر این برنامه ریزی های زیربنایی را باید در بودجه سال آینده مد نظر قرار دهند، خاطرنشان کرد: موارد مهم و اساسی شهر باید در این بودجه گذاشته شود.
,وی با اشاره به جلسه خود با معاون وزیر در رابطه با بحث عمران و شهرسازی، تصریح کرد: یکی از محورهای مهم در این جلسه، بحث بافت فرسوده بود؛ شهرضا بافت فرسوده زیادی دارد که مخصوصا در مرکز شهر بیشتر به چشم می خورد.
,محمودی با بیان اینکه اگر امروز به این بافت های فرسوده رسیدگی نشود، زلزله خیز بودن شهرستان صدماتی را در صورت بروز حادثه به وجود خواهدآورد، خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما آغاز طرح های مشارکتی برای بهبود شرایط زندگی مردم حاضر در این منطقه بود.
,پیگیری ها برای اختصاص بودجه برای مرمت بازار شهرضا
, پیگیری ها برای اختصاص بودجه برای مرمت بازار شهرضا, پیگیری ها برای اختصاص بودجه برای مرمت بازار شهرضا,نماینده مردم شهرضا در رابطه با پیگیری های انجام شده در رابطه با بازار شهرضا، گفت: اگر چه پیگیری هایی در سال گذشته انجام شد ولی عدم مدیریت ها موجب شد بودجه هایی سمت شهرضا بیاید و برگردد.
,وی با بیان اینکه معاون بودجه سازمان میراث فرهنگی 14 دی ماه به شهرضا سفر خواهد کرد، اظهار کرد: در بهمن ماه نیز معاون وزیر راه به شهرضا سفر خواهند کرد تا بتوان با جذب بودجه بازار شهرضا را مرمت کرد.
,شورای پنجم تملک کارخانه نوین را در بودجه خود قرار دهد
, شورای پنجم تملک کارخانه نوین را در بودجه خود قرار دهد, شورای پنجم تملک کارخانه نوین را در بودجه خود قرار دهد,محمودی در رابطه با وضعیت کارخانه نوین شهرضا، تصریح کرد: وضعیت مالکان این کارخانه باید مشخص شود و از طرفی این یک بنای تاریخی و ارزشی است و نیاز است که شورای پنجم تملک آن را در بودجه خود در نظر بگیرند.
,نماینده مردم شهرضا با اشاره به صحبت هایی که برای تملک این بنا توسط وزارت راه و شهرسازی انجام شده است، گفت: در بازدیدی که معاون وزیر از شهرضا خواهد داشتف این موارد پیگیری خواهدشد.
,وی یکی از مشکلات موجود دیگر در شهرستان را حاشیه نشینی دانست و تصریح کرد: مطالعات بازآفرینی در سال های گذشته در شهرضا انجام شده است و ما می توانیم از این طریق در زمینه حاشیه های شهر کمک هایی از وزارت راه و شهرسازی بگیریم.
,محمودی با اشاره به وضعیت ورزشگاه تختی در محله قشقایی شهرضا، خاطرنشان کرد: با توجه به این که این منطقه از مناطق حاشیه ای شهرضا است، این ورزشگاه به عنوان یک مرکز ورزشی برای این منطقه در حال بازسازی است؛ ورزشگاهی نیز در منطقه میدان رسالت کلنگ خواهد خورد.
,نماینده مردم شهرضا در رابطه با دیدار خود با معاون وزیر ورزش و جوانان، گفت: فراکسیون جوانان نگاه ویژه ای به جوانا مناطق مختلف کشور از جمله شهرضا خواهد داشت.
,وی با انتقاد از ادغام دو بخش ورزش و جوانان در سطح دولت، تصریح کرد: این ادغام باعث حوزه جوانان به فراموش سپرده شود و حوزه ورزش بیشتر مورد توجه قرار گیرد که ما تمام تلاش خود را می کنیم که این دو حوزه را از هم جدا کنیم.
,پیشنهاد نمایندگان برای ایجاد سازمان جوانان در کشور
, پیشنهاد نمایندگان برای ایجاد سازمان جوانان در کشور, پیشنهاد نمایندگان برای ایجاد سازمان جوانان در کشور,محمودی تصریح کرد: پیشنهاد نمایندگان این است که سازمانی برای جوانان ایجاد شود که زیر مجموعه همین وزارتخانه باشد، اما اختیاراتی داشته باشد و بودجه جدایی نیز برای خود بگیرد که به دنبال جمع بندی این طرح هستیم.
,نماینده مردم شهرضا با بیان اینکگه البته جدایی بحث جوانان از وزارت ورزش و جوانان در کمیسیون اجتماعی به تصویب رسیده است، خاطرنشان کرد: احتمالا پس از بررسی بودجه این طرح به صحن علنی مجلس خواهد رفت و با رای بالا هم بنا بر شواهد به تصویب خواهد رسید، اما این که چه سازوکاری برای این جدایی در نظر بگیریم نیاز به اقدامات کارشناسی دارد.
,وی با اشاره به پیگیری برای احداث خانه جوان در سطح شهرستان، عنوان کرد: زمین این خانه صورت جلسه شده، در حال تحویل بوده و به دنبال این هستیم تا بودجه ای برای ساخت آن جذب کنیم.
,کلنگ شبکه جامع فاضلاب شهرضا پایان سال بر زمین می خورد
, کلنگ شبکه جامع فاضلاب شهرضا پایان سال بر زمین می خورد, کلنگ شبکه جامع فاضلاب شهرضا پایان سال بر زمین می خورد,محمودی با اشاره به جلسات برگزارشده با وزارت نیرو، خاطرنشان کرد: بحث آب شهرضا به نتیجه رسیده و مکان برداشت آن نیز مشخص شده است؛ تبصره سه فاضلاب شهرضا به نتیجه رسیده است و حوضچه های فاضلاب زیر نظر یک شرکت آلمانی و یکی شرکت ایرانی درحال ارتقا است و پیش از عید یا در فرودین کلنگ کار شکبه را خواهیم زد.
,شهرضا پایلوت کشور در طرح تبصره 19 وزارت نیرو خواهدشد
, شهرضا پایلوت کشور در طرح تبصره 19 وزارت نیرو خواهدشد, شهرضا پایلوت کشور در طرح تبصره 19 وزارت نیرو خواهدشد,وی با بیان اینکه در کنار تبصره سه تبصره 19 را نیز پیگیری می کنیم؛ عنوان کرد: این تبصره، تبصره وزارت نیرو مطرح شده، قانون نشده است اما در کمیسیون عمران مجلس تصویب شده است و به دنبال این هستیم که مطالعات آن برای شهرضا انجام بشود و شهرضا پایلوتی کشوری در این تبصره خواهیم بود.
,محمودی ادامه داد: نتیجه نهایی تا 4 هفته آینده مشخص خواهد شد که ما نتیجه نهایی آن را به اطلاع شهروندان خواهیم رساند.
,نماینده مردم شهرضا با بیان اینکه اولیت ما در صورت تصویب تبصره 19 خواهد بود، تاکید کرد: ما به دنبال این هستیم تا این موضوع در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود تا شهرضا به عنوان پایلوت این طرح مطرح شود؛ در این صورت وزرات نیرو نیز با تعهد بیشتری اقدامات لازم در زمینه پروژه فاضلاب شهرضا را انجام خواهدداد.
,وی ادامه داد: البته جای نگرانی نیست و توافقتا سه جانبه برای تکمیل پروژها فاضلاب شهرضا انجام شده است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تکمیل این پروژه پس از گذشت بالغ بر 30 سال از شورع شبکه فاضلاب شهرضا باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه