logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

​معاون سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان

توسعه سیستان و بلوچستان در گرو آرامش و وحدت محقق می شود/ امروز مشکلات اقتصادی مردم قابل انکار نیست

توسعه سیستان و بلوچستان در گرو آرامش و وحدت محقق می شود/ امروز مشکلات اقتصادی مردم قابل انکار نیست
معاون سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان آرامش و وحدت را زمینه ساز توسعه سیستان و بلوچستان دانست و افزود: البته مشکلات اقتصادی امروز در جامعه وجود دارد و انکارپذیر هم نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی اصغر جمشیدنژاد در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: در خواستی مبنی بر تجمع در اعتراض به گرانی و مشکلات معیشتی در سیستان و بلوچستان به دست ما نرسیده است، پس هر اقدامی که به صورت تجمع در هر نقطه ای از استان صورت پذیرد که فاقد مجوز و موافقت فرمانداری باشد خلاف قانون و مقررات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی با تاکید براینکه مشکلات اقتصاد امروز در بخشی از جامعه وجود دارد که انکار پذیر نیست و واقعیت جامعه است، ادامه داد: روش مطالبه و حل درخواست این نیست که به صورت غیرقانونی دست به تجمع بزنیم و حرکات ساختارشکانه انجام شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اعتراض به مشکلات اقتصادی را حق مردم دانست و افزود: امروز افرادی به دنبال سوء استفاده از مشکلات مردم و ضربه زدن به کشور هستند و تلاش می کنند تا از این مطالبه گری به حق مردم به نفع خود استفاده کنند.
این مسئول افزود: جریان های خارجی بسیار علاقمند هستند تا امنیت ایران را دچار چالش کرده و از این محمل برای پیاده سازی اهداف خود بهره ببرند.
وی تصریح کرد: مسئولین امروز دغدغه حل مشکلات مردم را دارند و برای این مسئله برنامه ریزی های صورت گرفته که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود.
وی روش حل درخواست مشکلات را بر پایه قانون دانست و افزود: تجربه جهانی نشان می دهد، هیچگاه مشکلات با ناآرامی حل نشده است، بلکه باید بر پایه وحدت و آرامش مشکلات مرتفع شود.
میرشکار معاون امنیتی و انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در حاشیه مراسم 9 دی به خبرنگار عصرهامون گفت: با هرگونه تجمع غیرقانونی در سیستان و بلوچستان برخورد می شود.
 
انتهای پیام//

,
,
,
,
,
, عصرهامون,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه