logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی اصفهان:

زن جوان در اصفهان طعمه منوکسید کربن شد/ شهروندان به هشدارها در مورد خطر گازگرفتگی توجه کنند

زن جوان در اصفهان طعمه منوکسید کربن شد/ شهروندان به هشدارها در مورد خطر گازگرفتگی توجه کنند
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از مرگ خانمی جوان بر اثر استنشاق گاز منو کسید کربن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شریعتی در گفتگو با ندای اصفهان، از فوت خانمی جوان براثر استنشاق گاز منوکسید کربن در اصفهان خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای اصفهان,

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، با بیان اینکه امدادرسانی به این حادثه در بامداد امروز انجام‌گرفته بود، گفت: حدود ساعت یک بامداد امروز شنبه (9 دی 96) بر اساس دریافت گزارش احتمال گازگرفتگی با گاز  منوکسید کربن فردی دریکی از محلات خیابان امام خمینی اصفهان ستاد فرماندهی بلافاصله گروه امداد و نجات را از ایستگاه مربوطه به همراه افسر کشیک وقت به محل حادثه اعزام و عملیات امداد و نجات در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شد.

,

وی با بیان اینکه همسایه‌های فرد جان‌باخته پس‌ازاینکه متوجه عدم خروج چندروزه سکنه ساختمان و انتشار بوی تعفن می‌شوند این حادثه را گزارش داده بودند، ادامه داد: گروه امداد و نجات پس از حضور عوامل انتظامی و باز کردن درب منزل جسد زن جوان را در آنجا رؤیت می‌کنند.

,

شریعتی با بیان اینکه این حادثه در منزلی حدوداً 30 متری به وقوع پیوسته بود، گفت: مشاهده اولیه عوامل حاضر در محل خروج کامل لوله بخاری از قسمت پایین و علاوه بر آن مسدودی کامل تمامی درزهای درب و پنجره مشاهده‌شده و متأسفانه این قربانی خانم با سن و سال حدود 28 سال چند روزی هم از مرگ وی می‌گذشته مشاهده و گزارش شد.

,

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه براثر شواهد و قرائن موجود در محل حادثه احتمال فوت این خانم براثر استنشاق گاز منو کسید کربن، می‌رود، اظهار کرد: اعلام نظر نهایی در مورد نوع مرگ بر عهده پزشکی قانونی است.

,

وی همچنین خطاب به شهروندان تأکید کرد: همشهریان با عنایت به هشدارهای گسترده سازمان آتش‌نشانی در سطح شهر موارد ایمنی را به‌طور کامل رعایت کرده تا هرگز شاهد این‌گونه حوادث ناگوار نباشیم.

,

توضیح: عکس مربوط به این حادثه نیست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه