logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس:

برخی عملکردهای غلط داخلی فرصت به آشوب کشیدن مملکت را در اختیار بیگانگان قرار داده است/دولت باید در تصمیم گیری های خود منافع ملی را در نظر بگیرد

برخی عملکردهای غلط داخلی فرصت به آشوب کشیدن مملکت را در اختیار بیگانگان قرار داده است/دولت باید در تصمیم گیری های خود منافع ملی را در نظر بگیرد
نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس گفت: متاسفانه برخی از عملکردهای داخلی به شکلی بوده و هست که این فرصت را در اختیار سرویس بیگانه می گذارد تا مملکت ما را به آشوب بکشند و گاه گاهی مردم را به خیابان ها بکشانند لذا دولت باید هر تصمیمی که می گیرد در راستای منافع ملی باشد تا این قبیل مشکلات پیش نیاید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد حمزه در گفت و گو با خبرنگار " بوتیا نیوز "  با انتقاد از اغتشاشات اخیر کشور که با حضور عده ای اندک در کشور در حال انجام است، عنوان کرد:  دشمنان نظام جمهوی اسلامی از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی استفاده می کنند که این اغتشاشات نیز از شاهکارهای سرویس های بیگانه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوتیا نیوز,

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس افزود: متاسفانه برخی از عملکردهای داخلی ما هم به شکلی بوده و هست که این فرصت را در اختیار سرویس بیگانه می گذارد تا مملکت ما را به آشوب بکشند و گاه گاهی مردم را به خیابان ها بکشانند.

,

حمزه تصریح کرد: مسئولین کشور از آنجایی که حکومت ما یک حکومت مردم سالار و متعلق به مردم است باید به خواسته ها و نظرات مردم  در چگونگی اداره کشور توجه کنند و نظریه اکثر مردم را در امر حکومت داری لحاظ کنند.

,

وی خاطر نشان کرد: دولت باید با توجه به منافع ملی هر تصمیمی که می گیرد در این قالب باشد و به مردم اطلاع رسانی  کندکه هر اتفاقی که در کشور می افتد در راستای منافع ملی است تا موج نارضایتی از عملکرد دولت آرام شود.

,

نماینده پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس بیان کرد: مردم و آن گروه اقلیتی که دست به این آشوب ها زدند باید به نظر اکثر مردم احترام گذاشته و سعی نکنند جوری عمل کنند که احساسات اکثریتی را که این دولت را قبول دارند جریحه دار کنند.

,

حمزه عنوان کرد: مردم ایران مردم فهیم و آگاهی هستند و دلشان برای منافع ملی می سوزد شرایط خاص کشورشان را درک و اجازه نخواهند که سرویس های بیگانه بتوانند با شیطنت هایی که می کنند آسیبی را به کشور و نظام وارد کنند.

,

وی خاطر نشان کرد: دشمنان ما به دنبال نابودی کشور هستند و هدف آن ها این است از هر فرصتی برای آسیب زدن به جمهوری اسلامی استفاده کنند لذا مردم باید آگاه و هوشیار باشند و این فرصت را در اختیار دشمنان این نظام قرار ندهند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه