به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی ممیزی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان، با بیان اینکه تعزیرات حکومتی استان زنجان در برخورد با قاچاق کالا هیچ گونه اغماضی وجود ندارد، اظهار کرد: قاچاق کالا تولید و اشتغال را نشانه گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی با اشاره به اینکه باید فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در بین مردم نهادینه شود، ابراز کرد: با خرید کالای ایرانی برای خود ایرانی اشتغال زایی می شود ولی امروزه تمایل مردم برای خرید کالای ایران نسبت به کالای خارجی خیلی کم شده است.
,مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان در ادامه از کشف 120 هزار نخ سیگار در زنجان خبر داد و اظهار کرد: محموله سیگار مالبرو به تعداد 120هزار نخ از یکدستگاه خودروی کامیون در زنجان کشف و ضبط شده است.
,وی با اشاره به اینکه در این رابطه راننده خودرو و یک موسسه حمل و نقل بعنوان متهم به شعب اداره کل تعزیرات حکومتی استان زنجان معرفی شده اند، ابراز کرد: پس از سیر مراحل قانونی و احراز قاچاق بودن محموله ، شعبه مربوطه عاملین قاچاق را علاوه بر سیگارهای مکشوفه به نفع دولت ، به پرداخت جریمه نقدی به میزان 3 میلیارد و 200 میلیون ریال در حق صندوق دولت محکوم کرده است.
,مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطرنشان کرد: بر اساس حکم صادره ، مدیر عامل شرکت حمل و نقل به یکسال محرومیت از اشتغال محکوم شده است.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه