اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل مجمع خیران سلامت خراسان شمالی:

۲۱ پروژه بهداشتی و درمانی با همکاری خیران سلامت آماده بهره برداری شد/اعلام آمادگی نیکوکاران برای کمک به ایجاد ۱۱ پروژه درمانی

۲۱ پروژه بهداشتی و درمانی با همکاری خیران سلامت آماده بهره برداری شد/اعلام آمادگی نیکوکاران برای کمک به ایجاد ۱۱ پروژه درمانی
مدیرعامل مجمع خیران سلامت خراسان شمالی گفت: 21 پروژه در حوزه بهداشت و درمان خراسان شمالی با همکاری نیکوکاران مجمع خیران سلامت استان آماده بهره برداری شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، علیرضا صفاری، مدیرعامل مجمع خیران سلامت خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار  عصر اترک اظهار کرد: نیکوکاران مجمع خیران سلامت استان با هدف کمک به ارتقای شاخص های حوزه سلامت، بهداشت و درمان استان همچنین ترویج فرهنگ انفاق و جذب خیران بیشتر برای رفع کمبودهای این حوزه در استان با دانشگاه علوم پزشکی استان همکاری دارند و همراه هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک, علیرضا صفاری، مدیرعامل مجمع خیران سلامت خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار,  ,  اظهار کرد: نیکوکاران مجمع خیران سلامت استان با هدف کمک به ارتقای شاخص های حوزه سلامت، بهداشت و درمان استان همچنین ترویج فرهنگ انفاق و جذب خیران بیشتر برای رفع کمبودهای این حوزه در استان با دانشگاه علوم پزشکی استان همکاری دارند و همراه هستند, .,

به گفته صفاری ، تاکنون نیکوکاران مجمع خیران سلامت استان در زمینه اجرای 28 پروژه بهداشتی و درمانی با دانشگاه علوم پزشکی استان همکاری داشته اند.

, .,

وی افزود: به طور مثال این مجمع در زمینه اجرای پروژه هایی از جمله احداث پایگاه های سلامت در مناطق باقر خان یک، حصار حسینی، اباذر مقصودی شهر بجنورد، زمین و کمک نقدی اهدا کرده اند.

, .,

وی افزود: احداث و راه اندازی داروخانه و یک واحد درمانی در بیمارستان امام خمینی شهر شیروان نیز با کمک های مالی نیکوکاران این مجمع انجام شد.

, .,

افزون بر این، صفاری اعلام کرد: در حال حاضر 21 پروژه از مجموع 28 پروژه یاد شده با اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی استان و کمک های مالی نیکوکاران این مجمع و خیران بنیاد نیکوکاران مفید کشور نیز آماده بهره برداری شده اند.

, .,

وی افزود: مرکز جامع سلامت نیروگاه در شهر بجنورد با 900 متر زیربنا از جمله این 21 پروژه آماده بهره برداری است.

, .,

علاوه بر آن، وی در بخشی دیگر از سخن خود اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان اجرای 11 پروژه دیگر در حوزه بهداشت و درمان را در دستور کار خود دارد که اجرای آن به تامین 24 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

, .,

مدیرعامل مجمع خیران سلامت خراسان شمالی افزود: خیران بنیاد نیکوکاران مفید کشور در تامین 13 درصد از هزینه های این 11 پروژه اعلام آمادگی کرده اند.

, .,

وی در خاتمه اظهار کرد: نیکوکاران مجمع خیران سلامت استان همچنین با تقدیم زمینی برای راه اندازی پایگاه اورژانس منطقه ایوب از توابع شهرستان بجنورد و در زمینه احداث ساختمان مرکز آفرزیس سازمان انتقال خون استان، علاوه بر آن در زمینه خریداری و تقدیم شش دستگاه دیالیزم به مراکز درمانی استان همکاری کردند.

, .,

صفاری افزود: یکی از خیران این مجمع همچنین تعهد کرده است که زمینی را برای راه اندازی مرکز جامع سلامت روستای راستقان تقدیم کند.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه