اخبار داغ
  1. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  2. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  3. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  4. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  5. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  6. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  7. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  8. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  9. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  10. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  11. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  12. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  13. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  14. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  15. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  16. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  17. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  18. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  19. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  20. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟

فرماندار جاجرم عنوان کرد:

افزایش 50 درصد اعتبارات مقاوم سازی بافت روستاها و اجرای طرح های هادی در جاجرم

افزایش 50 درصد اعتبارات مقاوم سازی بافت روستاها و اجرای طرح های هادی در جاجرم
فرماندار جاجرم مقاوم سازی بافت روستاها و اجرای طرح های هادی را از اولویت های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: اعتبارات مقاوم سازی بافت روستاها و اجرای طرح های هادی در شهرستان جاجرم نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری جاجرم،  فرماندار جاجرم در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اجرای طرح های بهسازی و مقاوم سازی بافت روستاها اظهار داشت : در راستای مقاوم سازی ، بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی روستاها و شهرهای سنخواست ،شوقان و جاجرم، معرفی و انعقاد ۵۵۲ پرونده و اخذ پایان ۴۲۰ واحدمسکونی با اعتباری بالغ بر ۱۲/۵ میلیارد تومان و همچنین ابلاغ اعتبارات جدیدی بالغ بر ۲ میلیارد تومان با رشد ۵۰ درصدی سقف پرداخت نسبت به سنوات گذشته که توسط دولت محترم مصوب و عملیاتی شده است.

وی مقاوم سازی بافت روستاها و اجرای طرح های هادی را از اولویت های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و افزود : در راستای کمک به قشر آسیب پذیر و پر تلاش جامعه روستایی ، پرداخت مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان بصورت بلاعوض جهت تکمیل واحد های مسکونی تکمیل نشده از محل تفاهم نامه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی رصد و پیگیری می شود.

دکتر محبی تصریح داشت : در راستای توسعه فیزیکی روستاها، احداث ۱۷ سمت توسعه روستایی با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان و همچنین احداث واحد های مسکونی دو معلولی با زمین رایگان و کمک های بلاعوض از اولویت های دولت محترم در این شهرستان می باشد .

فرماندار جاجرم در مورد سایت مسکن مهر نیز گفت : اتمام باقی مانده آسفالت معابر سایت مسکن مهر با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد تومان توسط بنیاد مسکن شهرستان جاجرم انجام شده که قراردادی هم بنیاد مسکن با شهرداری جهت اجرای پیاده رو ها منعقد کرده که از این بخش ۵۰ درصد آن اجرا و مابقی در شرف اجرا می باشد.

وی افزود : جهت احداث محور های دسترسی ۱(جنب پارک)محور دسترسی ۲(جنب فرمانداری) محور دسترسی ۳ (خیابان ۳۴ متری مشرف به پروژه ۲۹۲ واحدی کیش اوریناگ ) با قیر تحویلی بنیاد مسکن و با پیمانکاری شهرداری جاجرم اجرای آسفالت گرم انجام شده است.همچنین با برگزاری جلسات مستمر با پیمانکاران و ادارات ذیربط پروژه سایت مسکن مهر جمع بندی و پیشرفت حداکثر ی را دارد.

مقام عالی دولت در شهرستان جاجرم اظهار داشت : طی ۴ سال فعالیت دولت تدبیر و امید، بالغ بر ۴ میلیارد تومان اعتبار جهت احداث طرح های هادی روستایی هزینه شده است که از این میان می توان به اجرای طرح هادی با حفظ بافت با ارزش روستایی و مهاجرت معکوس روستائیان در روستای کرف اشاره نمود. قابل ذکر است برنامه ریزی های لازم جهت اجرای ۸ طرح هادی روستایی با رشد ۵۰ درصدی صورت گرفته که طی ۳ ماه آینده عملیات اجرایی آنها آغاز و طی ۳ سال به اتمام خواهد رسید و تحویل اهالی محترم این روستاها خواهد شد.

فرماندار جاجرم با اشاره به آسفالت معابر روستایی در سطح شهرستان تصریح داشت : در دولت تدبیر و امید ، در زمینه توزیع قیر رایگان با هدف افزایش سطح کیفی زندگی روستائیان ، شهرستان جاجرم با جذب اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان ، اجرای آسفالت در مناطق روستایی را با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در روستاهای عمارت ،جوشقان،چهاربید، ارگ ،پشت بام شاهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری جاجرم, پایگاه خبری جاجرم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,
 
,   , , , , , ,   ,  ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه