logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با همکاری دانشگاه لورن/

طرح عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد، پروژه مشترک ایران و فرانسه در مرحله اجرا

طرح عضو هیئت علمی دانشگاه شهرکرد، پروژه مشترک ایران و فرانسه در مرحله اجرا
طرح"طراحی و ساخت سیستم‌های اندازه‌گیری دقیق با اهداف افزایش امنیت غذایی در جوامع انسانی" در راستای ارتقاء و گسترش همکاری‌های پژوهشی، علمی و فنی پیشرفته‌ی پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه به مرحله اجرا رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد محسن بهمنی رئیس گروه همکاری‌ علمی و بین‌المللی دانشگاه شهرکرد و دکتر مریم سیادت استاد دانشکده‌ی برق و الکترونیک و نماینده‌ی دانشگاه لورن فرانسه Lorraine University، جهت توسعه‌ی همکاری‌های آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.



در این دیدار برگزاری دوره‌ی مشترک در قالب Joint degrees and cotutelle agreements برای دانشجویان، مشارکت اعضای هیأت علمی دو دانشگاه در پروژه‌های تحقیقاتی و سخنرانی‌های تخصصی، تعریف زمینه‌های مشترک برای فعالیت‌های پژوهشی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به‌عنوان زمینه‌های همکاری آموزشی و پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دانشگاه لورن فرانسه بررسی شد و در دستور کار دو دانشگاه قرار گرفت.



پس از این دیدار مرحله‌ی اول اجرای پروﮊه‌ مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه لورن فرانسه با عنوان "طراحی و ساخت سیستم‌های اندازه‌گیری دقیق با اهداف افزایش امنیت غذایی در جوامع انسانی" مورد بازدید دکتر سیادت قرار گرفت و رایزنی‌های لازم در خصوص اجرای مرحله‌ی دوم این طرح، با سفر طرف‌های ایرانی به کشور فرانسه انجام شد.



گفتنی است طرح"طراحی و ساخت سیستم‌های اندازه‌گیری دقیق با اهداف افزایش امنیت غذایی در جوامع انسانی" که توسط دکتر مهدی قاسمی ورنامخواستی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشگاه شهرکرد اجرا می‌شود؛ از سری برنامه‌های پژوهشی جندی‌شاپور می‌باشد که در راستای ارتقاء و گسترش همکاری‌های پژوهشی، علمی و فنی پیشرفته‌ی پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه به تصویب وزارت‌خانه‌های علوم، تحقیقات و فنآوری ایران و آموزش عالی و تحقیقات فرانسه رسیده است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه