اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در خراسان شمالی صورت گرفت:

اعطای ۲ میلیارد تومان تسهیلات برای راه اندازی ۱۲۹ طرح اشتغال خانگی/۲۵۰ دانشجو، کارورز شدند

اعطای ۲ میلیارد تومان تسهیلات برای راه اندازی ۱۲۹ طرح اشتغال خانگی/۲۵۰ دانشجو، کارورز شدند
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: در خراسان شمالی از مهر ماه امسال تاکنون 129 طرح مشاغل خانگی استان به منظور دریافت تسهیلات که به بانک معرفی شده بودند، موفق شدند دو میلیارد و 196 میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که برای 428 نفر فرصت اشتغال فراهم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، حسن نوری، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: توجه به اشتغال آفرینی در مناطق محروم، روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر از مهمترین اهداف اشتغال زایی دولت دوازدهم در کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک, ، حسن نوری، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان اظهار کرد: توجه به اشتغال آفرینی در مناطق محروم، روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر از مهمترین اهداف اشتغال زایی دولت دوازدهم در کشور است, .,

نوری با اشاره به اهمیت برنامه تحقق اشتغال خانگی در استان اعلام کرد: سهم خراسان شمالی از اعتبارات مربوط به تسهیلات مشاغل خانگی در سال مالی جاری در مقایسه با سال مالی 95، 13 درصد افزایش یافته است و در همین 13 بانک عامل در پرداخت این تسهیلات به متقاضیان معرفی شده اند.

, .,

وی تصریح کرد: تاکنون هزار و 367 طرح مشاغل خانگی به بانک های عامل استان معرفی کرده ایم که تسهیلات تقاضا شده برای این تعداد طرح، مبلغ 17 میلیارد تومان بوده است.

, .,

وی گفت: از مهر ماه سال جاری تاکنون از هزار و 367 طرح مشاغل خانگی معرفی شده به بانک ها، 129 طرح موفق به دریافت تسهیلات شده اند که برای این تعداد طرح دو میلیارد و 196 میلیون تومان تسهیلات اعطا شده است.

, .,

نوری افزود: از محل اعطای این تسهیلات برای 428 نفر فرصت اشتغال در استان فراهم شد.

, .,

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر رتبه خراسان شمالی برای تحقق مشاغل خانگی رتبه سوم کشوری است.

, .,

وی در بخشی دیگر از سخن خود به دغدغه بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت: دولت دوازدهم برای کاهش این دغدغه، طرح مهارت آموزی دانشجویان در قالب کارورزی را در دستور کار خود قرار داده است که دانشجویان متقاضی باید در سامانه کارورز ثبت نام کنند.

, .,

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: تاکنون شش هزار 900 دانشجوی خراسان شمالی در مقاطع کارشناسی و بالاتر که متقاضی ثبت نام در طرح کارورز بوده اند، در سامانه یاد شده ثبت نام کرده اند که تاکنون با 250 نفر از آنان قرارداد کارورزی منعقد شده است.

, .,

وی خاطر نشان کرد: در خراسان شمالی 330 واحد مهارت آموزی برای آموزش این دانشجویان متقاضی اعلام آمادگی کرده اند.

, .,

وی در ادامه با اشاره به کارجویان مقاطع دیپلم و پایین تر نیز اعلام کرد: برای مهارت آموزی آنان با سازمان های تامین اجتماعی و فنی حرفه ای استان هماهنگی هایی انجام شده است تا 520 متقاضی پذیرش شوند.

, .,

نوری با اشاره به اینکه 70 واحد مهارت آموزی برای آموزش آنها اعلام آمادگی کرده اند، گفت: تاکنون 170 متقاضی در این واحدهای مهارت آموزی برای دریافت آموزش پذیرش شده اند.

, .,

انتهای پیام/

, /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه