اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ماهواره تحویل دهید، جایزه دریافت کنید

ماهواره تحویل دهید، جایزه دریافت کنید
جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) شهر گناوه (استان بوشهر) گفت: این نهاد با توجه به برنامه های مخرب شبکه های ماهواره ای وتاثیر ویرانگر آن برجامعه، درقبال تحویل دادن دستگاههای گیرنده این شبکه ها ازسوی شهروندان، مبلغی را به عنوان تقدیر و تشویق به آنان پرداخت می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از خلیج فارس،سرهنگ عابدین عباسی در نشست شورای بسیج این شهرستان افزود: با توجه به این که دشمن بابهره گیری ازابزارهای جنگ نرم ازجمله ماهواره برای تضعیف واستحاله نظام مقدس جمهوری اسلامی برنامه ریزی کرده، همه مسوولان نظام باید زمینه حضور بسیج مستضعفین را برای مواجهه با این توطئه ها فراهم کنند.  

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
وی اظهارکرد: بسیج و سپاه این شهرستان به منظور مقابله با اثرات مخرب شبکه های ماهواره ای درقالب طرح نهضت روشنگری برنامه های مختلفی پیش بینی کرده که اجرایی خواهد کرد.
 
به نوشته ایرنا، دراین نشست اعضای شورای بسیج پیرامون اثرات مخرب برنامه های ماهواره ای دربین خانواده ها ،وجود فساد و رشوه درادارات ، گسترش قاچاق کالاهای ممنوعه وافزایش بزه و طلاق دراین شهرستان مطالبی بیان کردند.
 
آنان آگاه سازی ، ارایه برنامه های آموزش و جذاب درسطح جامعه بخصوص در مدارس و دانشگاهها را از راهکارهای مفید در مقابله با برنامه های ماهواره عنوان کردند.
 
انتقاد از عملکرد صدا وسیما درخصوص نبود برنامه ریزی صحیح برای مواجهه با برنامه های مخاطب پسند شبکه های ماهواره ای غربی و نبود فیلم های جذاب و شاد در شبکه های این رسانه از دیگر دیدگاههای حاضران دراین نشست بود.
 
آنان خواستار بهره مندی از سیستم دیجیتال صدا وسیما در شهرهای شمالی استان بوشهر بویژه شهرستان گناوه شدند که در زمان حاضر از آن محروم هستند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه