اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده حوزه ثارالله سپاه بوکان:

آمریکای جنایتکار و جهانخوار مصداق استکبار در دنیاست/ ارتباط با آمریکا هیچ گره ای از مشکلات را باز نخواهد کرد

آمریکای جنایتکار و جهانخوار مصداق استکبار در دنیاست/ ارتباط با آمریکا هیچ گره ای از مشکلات را باز نخواهد کرد
فرمانده حوزه ثارا… سپاه بوکان گفت: آمریکای جنایتکار و جهانخوار مصداق استکبار در دنیاست و هردولت و شخصی که بخواهد به این جنایتکار اعتماد و تکیه کند بدون شک ضربه خواهد خورد و این در طول تاریخ به اثبات رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کانی پرس، فرمانده حوزه ثارالله سپاه بوکان امروز در نشست سیاسی پایگاه شهید حمه مرادی با اشاره به شکست‌های آمریکا در منطقه غرب آسیا به موازات تثبیت قدرت منطقه‌ای ایران گفت: تلاش جدی دولتمردان آمریکایی برای دستیابی توافق با ایران و رویکرد جدید آنها به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران و تلاش برای تعمیم آن به حوزه‌های غیر هسته‌ای، مؤید تغییر در ماهیت و منابع قدرت و همچنین تغییر در ساختار نظام بین الملل است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,

سرهنگ پاسدار جواد نجفیان تصریح کرد: متاسفانه برخی از مسئولین به دنبال برقراری ارتباط با آمریکا هستند که این اشتباه فکر می کنند چرا که آمریکا جزء ضرر و فرصت سوزی هیچ نتیجه و امتیازی برای انقلاب اسلامی ایران ندارد و ارتباط با این کشور هیچ گره ای از مشکلات را باز نخواهد کرد.
وی به بیان معنی قرآنی استکبار ستیزی اشاره کرد و گفت: ما هرگز زیر بار ظلم و ستم نخواهیم رفت و تاکنون ملت بیدار ایران اسلامی توانسته در جهت استکبار ستیزی گام های بسیار بزرگی را بردارد و به دشمنان اجازه ندادند تا در امورات کشور ایران اسلامی مداخله کنند.
نجفیان افزود : ملت ایران اسلامی هرگز از اعتقادات و باورهای خود در برابر آمریکا ذره ای عقب نشینی نخواهند کرد.
فرمانده حوزه ثارا… سپاه بوکان ، ایجاد قدرت بازدارندگی ایران اسلامی که در سال‌های اخیر با توجه به بومی سازی و ارتقای صنایع دفاعی و بلوغ و توانمندی متحدان استراتژیک انقلاب اسلامی در سطح منطقه ایجاد شده است را، اثبات ناکارآمدی گزینه های آمریکا دانست و گفت: این ناکار آمدی صورتی واقع بینانه در غرب نیز پیدا کرده است.
سرهنگ نجفیان با بیان اینکه معادلات منطقه‌ای بدون حضور جمهوری اسلامی ایران شکل نمی‌گیرد افزود: غرب به این باور رسیده است که کشش و جاذبه قدرت نرم افزاری ایران در منطقه، تنگنای گفتمانی بیشماری در آنها ایجاد کرده است و تنها تداوم رویکرد فشار و تهدید، اهداف راهبرد مهار آنها را در عرصه میدانی محقق نمی‌کند.
وی درپایان به قدرت بی مثال امنیت کشورمان اشاره کرد و گفت: باید قدردان این امنیت شد و این امنیت در سایه قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دست آمده است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه