اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

فضایی ایجاد شود مردم حرفشان را بزنند/ از صاحبان صنایع آسیب دیده حمایت و با کارخانه‌خواری مبارزه شود

فضایی ایجاد شود مردم حرفشان را بزنند/ از صاحبان صنایع آسیب دیده حمایت و با کارخانه‌خواری مبارزه شود
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بر حمایت از صاحبان صنایعی که صادقانه قصد خدمت دارند اما دچار آسیب شده‌اند و مبارزه با پدیده کارخانه‌خواری، مفاسد مدیریتی و اقتصادی تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین صبح امروز در نشست ائمه جمعه استان قزوین که با حضور آقای زاهدی استاندار قزوین برگزار شد، اظهار کرد: دشمنان ما متفق‌القول شده‌اند تا مملکت ما را به آتش بکشند و همه ما وظیفه داریم برای پیشگیری از اهداف شوم دشمنان اقدامات جدی انجام دهیم. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی تصریح کرد: وقتی سراغ پیشگیری می‌رویم، در می‌یابیم که گسل‌هایی در جامعه وجود دارند که بسیار خطر آفرین هستند. گسل‌هایی نظیر بیکاری و گرانی در جامعه ما وجود دارد که مشکلات بسیاری را برای مردم فراهم آورده است. 

امام جمعه قزوین توجه به فساد اداری و اقتصادی را بسیار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: در استان قزوین در حالی به کشاورزان اجازه احداث اتاقی کوچک برای استراحت داده نمی‌شود که عده‌ای کاخ‌های بزرگ در کنار آن‌ها احداث می‌کنند و این‌ها گسل‌های خطرناکی است که می‌باید مورد توجه قرار گیرد. 
,
,
,
,
, ,

نماینده ولی فقیه در استان قزوین به موضوع ربا اشاره و یادآور شد: در منابع دینی تأکید شده است که رباخوار در جنگ با خداوند است و این معضل امروز در جامعه ما به چالش جدی تبدیل شده است و مبارزه با آن بسیار ضروری است. 

وی مبارزه با تبعیض‌ را ضروری و مهم دانست و عنوان کرد: وجود حقوق‌های نجومی در جامعه‌ای که بسیاری از مردم آن با حداقل حقوق زندگی خود را سپری می‌کنند، بسیار تبعیض آمیز است و این موضوع باعث ناراحتی مردم می‌شود. 

عابدینی با تأکید بر اینکه می‌باید بحران کم آبی و کاهش نزولات آسمانی را به درستی مدیریت کنیم، ادامه داد: کاهش نزولات آسمانی نسبت به میانگین سال‌های گذشته، بسیار خطرناک و نگران کننده است این در حالی است که سال‌های قبل نیز با همین چالش و بحران مواجه بوده‌ایم. 

امام جمعه قزوین ابراز کرد: می‌باید کاشت محصولات کشاورزی با توجه به ظرفیت‌های آبی استان مدیریت شوند و محصولاتی برای تولید انتخاب شوند که همین میزان آب آشامیدنی را نیز با خطر مواجه نکند. 

وی به فرصت‌های استان قزوین برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کرد و افزود: حمایت از کارخانه‌های آسیب دیده و صاحبان صنایعی که با دلسوزی می‌خواهند مشکلات معیشتی مردم را حل کنند، بسیار مهم است اما باید جلوی پدیده کارخانه‌خواری و کسانی که از این حوزه قصد سوء استفاده دارند، گرفته شود. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین شهرک‌های صنعتی بسیار خوبی دارد که باید فرصتی برای توسعه اشتغال باشد اما متأسفانه برخی بی تدبیری‌ها و عملکردهای نادرست کار را به جایی رسانده‌اند که فرصت‌های صنعتی گاهی اوقات به تهدید تبدیل می‌شود. 

عابدینی بر مقابله با مفاسد در دو حوزه مدیریتی و اقتصادی تأکید کرد و گفت: می‌باید فضایی ایجاد شود تا مردم مسالمت‌آمیز درد دلشان را در مقابل مفاسدی که در جامعه مشاهده می‌شود، مطرح کنند. 

وی ابراز کرد: رهبری همان مطالباتی را دارند که نیازهای مردم است و مسئولان حائل بین نیازهای مردم و مطالبات رهبری هستند و وقتی حائل هستند باید واسطه امین باشند. 

امام جمعه قزوین در پایان با بیان اینکه می‌باید قدردان خدمتگزاران حقیقی نظام باشیم، گفت: بیشتر مدیران ما کارشان را به درستی انجام می‌دهند و دلسوز مردم هستند اما تعداد کمی از مسئولان و مدیران هستند که سوء استفاده می‌کنند و همه وظیفه داریم جلوی این سوء استفاده گران را بگیریم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه