logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نوش دارو پس از مرگ سهراب؛

٣٢فرشته از دریا به ملکوت رفتند/ آقای جهانگیری؛ سانچی غرق شد/ دیگر قالیبافی هم نیست که فاجعه را گردنش بیندازید

٣٢فرشته از دریا به ملکوت رفتند/ آقای جهانگیری؛ سانچی غرق شد/ دیگر قالیبافی هم نیست که فاجعه را گردنش بیندازید
اینکه جهانگیری، دولت و یاران روحانی در یک هفته گذشته کجا بودند و چه کردند و چرا وزیر کار دولت دوازدهم مامور رسیدگی به پرونده سانچی و سفر به چین شد نیز سوالاتی است که این بار نه قالیبافی است که مانند پلاسکو ماجرا را گردن وی بیندازند و نه از وزیر راه دولت خبری هست که در این باره پاسخگو باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "معاون اوّل رئیس‌جمهور، در تماس تلفنی با وزیر کار و رفاه اجتماعی ضمن پیگیری آخرین وضعیت عملیات امداد و نجات نفتکش ایرانی،‌ خواستار تسریع در عملیات و بکارگیری همه امکانات داخلی و خارجی در این زمینه شد. جهانگیری در این تماس تلفنی که صبح امروز (یکشنبه) انجام شد،‌ با تأکید بر اهمیت نجات خدمه و سرنشینان نفتکش «سانچی» خاطرنشان ساخت؛ باید با هماهنگی بیشتر با کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن عملیات امداد و نجات سرعت بیشتری پیدا کند. جهانگیری با اشاره به نگرانی و انتظار مردم ایران به ویژه خانواده‌های خدمه کشتی برای امداد و نجات آن عزیزان،‌ تصریح کرد،‌ باید همه امکانات و ظرفیت سیاسی و لجستیک کشور در این خصوص بسیج شود."

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

این خبری بود که صبح امروز در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شد و در اکثر رسانه های دولتی و شبکه های مجازی حامیان دولت بازنشر شد. درست چند ساعت قبل از آنکه خبر غرق شدن کامل کشتی سانچی مطرح شود.

,

 

,

حالا دقایقی پیش خبر رسید کشتی سانچی غرق شده و 32 سرنشین آن نیز به احتمال فراوان جان خود را از دست داده اند. اما سوالی که در این بین مطرح می شود این است که در یک هفته گذشته دولت چه اقدامی برای پیگیری بحران سانچی انجام داد و نوش داروی جهانگیری پس از مرگ سرنشینان سانچی هم هیچ فایده ای نداشت.

,

 

,

اینکه جهانگیری، دولت و یاران روحانی در یک هفته گذشته کجا بودند و چه کردند و چرا وزیر کار دولت دوازدهم مامور رسیدگی به پرونده سانچی و سفر به چین شد نیز سوالاتی است که این بار نه قالیبافی است که مانند پلاسکو ماجرا را گردن وی بیندازند و نه از وزیر راه دولت خبری هست که در این باره پاسخگو باشد.

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه