logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

آمریکایی ها می خواهند از قبال برجام نظام جمهوری اسلامی را نابود کنند/مجلس به زیاده گویی ها و بیانیه های ترامپ باجی نمی دهد

آمریکایی ها می خواهند از قبال برجام نظام جمهوری اسلامی را نابود کنند/مجلس به زیاده گویی ها و بیانیه های ترامپ باجی نمی دهد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دشمن هر روز موضع خود را عوض می کند و الان از بحث هسته ای به سمت موشکی آمده و قطعا در آینده هم نیز مسائل جدیدی را مطرح می کند که هدف نهایی آن ها ضربه زدن به نظام اسلامی است ولی کورخواندند و این اتفاق نمی افتد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید جواد حسینی کیا در گفت و گو با بوتیا نیوز در واکنش به اقدام اخیر آمریکا مبنی بر صدور بیانیه علیه ایران و تحریم ۱۴ شخص حقیقی و حقوقی ایرانی اظهار کرد: از همان ابتدا پذیرش برجام از سوی آمریکایی ها از موضع ضعف بود و می خواستند ایران را عقب بیاندازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بوتیا نیوز,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: اکنون که تاسیسات هسته ای ما محدود و برخی جاهای آن از بین رفته است آمریکایی ها به یک موضع بالاتر رسیدند لذا تمام تعهدات خود را فراموش کردند بنابراین دشمن دشمن است و وقتی با ما دست می دهد باید مواظب دستانمان باشیم که انگشتان ما را قطع نکند.

,

حسینی کیا در ادامه عنوان کرد: آمریکایی ها که هر روز یک بازی در می آورند راضی به برجام و غیر برجام نخواهند شد و جز به براندازی نظام فکر نمی کند لذا باید مراقب بود و به سمت اقتصاد مقاومتی و وحدت برویم تا بتوانیم مشکلات مان را خودمان حل کنیم.

,

وی با تاکید بر اینکه از دشمن جز کینه و عداوت چیزی نصیب ما نخواهد شد بیان کرد: ما باید محکم و استوار بر روی مواضع خود بایستیم چون دشمن هر روز موضع خود را عوض می کند و الان از بحث هسته ای به سمت موشکی آمده و قطعا در آینده هم نیز مسائل جدیدی را مطرح می کند که هدف نهایی آن ها ضربه زدن به نظام اسلامی است ولی کورخواندند و این اتفاق نمی افتد.

,

این نماینده مجلس در پایان تصریح کرد: مجلس به غیر از برجام هیچ نگاه دیگری به آمریکایی ها ندارد و اجازه نمی دهد که آن ها زیاده خواهی های خود را در قالب برجام به ایران تحمیل کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه