اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم زاهدان در مجلس:

آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست/ از افزایش حامل‌های انرژی پرهیز شود/ واردات بیش از صادرات است

آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست/ از افزایش حامل‌های انرژی پرهیز شود/ واردات بیش از صادرات است
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست، گفت: از افزایش حامل‌های انرژی پرهیز شود چون افزایش آن حتی به میزان کم باعث افزایش قیمت خدمات می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در حالی بیکاری یکی از مهمترین دغدغه جوانان کشور به شمار می رود که روز به روز به آمار تحصیلکردهای بیکار افزوده می شود و این روزها آمار و ارقام رسمی کشور حال و روز خوشی را برای اشتغال به عنوان مهم‌ترین مطالبه و دغدغه جوانان نشان نمی‌دهد.
با نگاهی به اقتصاد ایران در طی چند سال اخیر به خوبی به این مسئله پی می‌بریم که از یک طرف کشور گرفتار رکود اقتصادی بوده و از سوی دیگر نیز گرفتار جمعیتی بوده که به سن کار رسیده‌اند و از دولت انتظار ایجاد کار و اشتغال دارند.
در همین راستا باید این موضوع را باید یادآور شد که حسن روحانی رئیس جمهور منتخب دولت دوازدهم در وعده های انتخاباتی خود، وعده دادند که در سال 900 هزار شغل ایجاد می شود و با ایجاد سایت کارورزی، جوانان فارغ‌ التحصیل می‌توانند در سایت مورد نظر ثبت‌نام کرده و به مدت 4 الی 6 ماه مهارت بیاموزند و همزمان در بنگاه اقتصادی مشغول کار می‌شوند.
 
 اینکه آمار ارائه شده در حوزه‌های مختلف واقعی نیست
در همین راستا حسینعلی شهریاری در نشست علنی روز یکشنبه 24 دی ماه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس جمهور با بیان اینکه آمار ارائه شده در حوزه‌های مختلف واقعی نیست، گفت: انتظار داریم از افزایش حامل‌های انرژی پرهیز شود چون افزایش آن حتی به میزان کم باعث افزایش قیمت خدمات می‌شود.
 
مشکلات موسسات مالی هنوز برطرف نشده است
وی با اشاره به اینکه مشکلات موسسات مالی هنوز برطرف نشده است، افزود: بانک مرکزی سود متعارفی که باید به سپرده‌گذاران داده شود 15 درصد عنوان کرده در حالی که این سود برای سال جاری متعارف بوده و در سال‌های گذشته سود متعارف به میزان22 تا 24 درصد بود.
 
واردات بیش از صادرات است
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش نرخ دلار، افزایش قیمت خدمات را به دنبال داشته است، ادامه داد: در حال حاضر واردات بیش از صادرات است و همچنین مرزنشینان دارای مشکل هستند که افزایش قیمت دلار مسبب آن بوده است.
 
آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست
شهریاری در ادامه با بیان اینکه آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست، افزود: گفته می‌شود سالی 600 تا 700 هزار شغل ایجاد شده در حالی که این اتفاق نیفتاده و بر این اساس حداقل باید صد هزار شغل برای حوزه انتخابیه اینجانب ایجاد می‌شد که صورت نگرفته است.
 
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,  اینکه آمار ارائه شده در حوزه‌های مختلف واقعی نیست,
,
,
, مشکلات موسسات مالی هنوز برطرف نشده است,
,
,
, واردات بیش از صادرات است,
,
,
, آمار ارائه شده در حوزه اشتغال واقعی نیست,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه