اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طنزنامه؛

یک رئیس‌جمهور فداکار چه می‌کند؟

یک رئیس‌جمهور فداکار چه می‌کند؟
او با از خودگذشتگی، یک تنه تحریم‌های ظالمانه را برداشت، الان کدام یک از شما به تحریم‌ها اصلاً اهمیت می‌دهد، این یعنی اینکه تحریم‌های ظالمانه با تدابیر خاص و ویژه رئیس‌جمهور برداشته شده است، و ما حتی می‌توانیم به تحریم‌های جدید بگوییم زِکی و ترامپ را ضایع کنیم!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا fه گزارش بلاغ، موضوع انشا: دربارۀ از خودگذشتگی یک فرد فداکار هر چه می‌دانید بنویسید؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

ما و چنگیز به خانۀ اصغر رفتیم تا دربارۀ موضوع انشا با مادربزرگ اصغر مشورت کنیم، مادربزرگ اصغر در اظهاراتی کاملاً موشکافانه و دقیق، افق‌های جدیدی را پیش چشمان ما باز کرد و به ما گفت: بچه‌ها امروز دیگر معنای از خودگذشتگی کاملاً عوض شده است و خوشبختانه می‌توان با شیوه‌های جدیدی از خودگذشت.

او ادامه داد: من پیشنهاد می‌کنم شما از رفتار و گفتار و همین‌طور از کردار و پندار رئیس‌جمهور سرمشق بگیرید که او در این چند سال، به مظهر از خودگذشتگی تبدیل شده است.

مادربزرگ اصغر گفت: او با از خودگذشتگی، یک تنه تحریم‌های ظالمانه را برداشت، الان کدام یک از شما به تحریم‌ها اصلاً اهمیت می‌دهد، این یعنی اینکه تحریم‌های ظالمانه با تدابیر خاص و ویژه رئیس‌جمهور برداشته شده است، و ما حتی می‌توانیم به تحریم‌های جدید بگوییم زِکی و ترامپ را ضایع کنیم!

مادربزرگ اصغر اعتقاد دارد که رئیس‌جمهور فداکارترین فرد در ایران است و می‌گوید که درجۀ فداکاری رئیس‌جمهور حتی از دهقان فداکار نیز بالاتر است.

اصغر گفت: کتاب‌های ما دربارۀ فداکاری‌های رئیس‌جمهور چیزی را ننوشته است، ما چگونه می‌توانیم از این فداکاری‌ها و از خودگذشتگی‌های رئیس‌جمهور اطلاع پیدا کنیم.

مادربزرگ اصغر یک پس گردنی به اصغر زد و گفت: ای بی‌خِرد، یعنی شما نمی‌دانید که رئیس‌جمهور تا چه اندازه از تبلیغات بیزار است، او ترجیح می‌دهد تمام فداکاری‌هایش مخفی بماند تا ریا نشود.

مادربزرگ اصغر همین‌طور که حرف می‌زد ادامه داد: نباید ظاهر کار رئیس‌جمهور را دید، باید به اعماق کار او نظر کرد، خیلی از فداکاری‌های رئیس‌جمهور حالا حالا‌ها معلوم نمی‌شود، شاید تا 200 سال آینده کسی نفهمد، او از خودگذشتگی‌هایی کرده است که برای همیشه در تاریخ باقی می‌ماند.

چنگیز گفت: یکی از این فداکاری‌ها و از خود گذشتگی‌های رئیس‌جمهور را برای ما بگویید، چون ما دیگر نمی‌توانیم به کتاب‌های درسی اعتماد کنیم و در ضمن تا آن موقع یعنی تا 200 سال آینده زنده نیستیم.

مادربزرگ اصغر سرش را پایین انداخت و حدود سه چهار ساعت به حالت‌های مختلف از جمله نشسته، درازکش، ایستاده و قدم‌رو به فکر فرو رفت و سپس به ما گفت: وقتی رئیس‌جمهور دوست ندارد فداکاری‌های او گفته شود، چرا می‌خواهید اجر او را ضایع کنید؟ او عاشق فداکاری است.

مادربزرگ اصغر ادامه داد: رئیس‌جمهور خیلی پنهان‌کاری می‌کند، او سعی می‌کند مشکلات مردم را در نیمه‌شب‌ها حل کند و در روز روشن کاری انجام ندهد که ریا شود، مثلاً او مشکل بزنین 1500 تومانی را با 1200 تومان حل کرد و به 200 تومان افزایش رضایت داد اما کسی نفهمید، او در این راه بسیار مکدر شد، رئیس‌جمهور همین‌طور در دل شب مشکلات اقتصادی و زیست محیطی و تحریم‌ها را برطرف می‌کند.

ما و اصغر و چنگیز سرمان را پایین انداختیم و خیلی خجالت کشیدیم و سعی کردیم هرچه دربارۀ فداکاری‌های دیگران شنیده بودیم فراموش کنیم، زیرا فقط رئیس‌جمهور می‌تواند بدون ریا و با از خودگذشتگی تمام و بدون هیاهو به مردم خدمت کند.

ما نتیجه می‌گیریم نباید به ظاهر کسی توجه کنیم، شاید چیزی به ظاهر کسی نیاید، مثل رئیس‌جمهور که عاشق فداکاری است اما به ظاهرش نمی‌آید.

این بود انشای ما
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه