اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برگزاری همایش مدیریت بحران شهرداری‌های مازندران در فریدونکنار/ سرچشمه بحران مازندران، مدیران بحرانی هستند

برگزاری همایش مدیریت بحران شهرداری‌های مازندران در فریدونکنار/ سرچشمه بحران مازندران، مدیران بحرانی هستند
همایش مدیریت بحران شهرداری‌های مازندران بدون حضور مسئولان ارشد استانی و با ضعف‌های اجرایی بسیاری اعم از نداشتن مجری، دستپاچگی در اجرای برنامه‌ها، بی‌کیفیتی سیستم‌های صوتی و تغییر مستمر برنامه‌ها برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، همایش دبیران مدیریت شهرداری‌های مازندران با حضور مهدی مرادی معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران، محمدظاهر محمدی معاون شهردار فریدونکنار، اعضای شورای شهر فریدونکنار و جمعی از مسئولان مدیریت بحران شهرداری‌های استان در اردوگاه شهید رجایی فریدونکنار برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,

مهدی مرادی معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران در حاشیه این همایش در گفت‌وگویی اظهار کرد: در سال جاری با تشکیل ستاد مدیریت بحران شهرداری‌های استان دومین همایش ستاد این مدیریت در فریدونکنار برگزار شد.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: بررسی ساختار، وظایف و ماموریت‌ها از اهداف اصلی این همایش و همچنین برخی اهداف فرعی که در شهرداری‌ها انجام می‌شود، است.

معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران تصریح کرد: برخی از اقدامات اجرایی را شهرداری‌ها می‌توانند با کمک ستاد مدیریت بحران شهرستان و استان انجام دهند.

مرادی یادآور شد: تهیه طرح جمع‌آوری آب‌های سطحی، برگزاری جلسات مستمر برای پیشگیری حوادث، لایروبی و بازگشایی بستر رودخانه‌ها، جمع‌آوری شاخ و برگ درختان در مسیرها، بازگشایی دهانه پل‌ها و تجهیز و آماده‌سازی پرسنل از جمله مواردی است که باید ستاد مدیریت بحران شهرداری‌ها برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی در زمان حوادث در دستور کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه در زمان بحران شهرداری‌ها در راس کار قرار می‌گیرند، گفت: شهرداری ها تلاش می‌کنند تا روز به روز در جلوگیری از بحران پیشگام باشند.

معاون مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه عوامل و حوادث طبیعی را نمی‌توان پیش‌بینی کرد، افزود: برخی از اقدامات مانند سیل‌بند در شهرهای نکا و بهشهر احداث شد که چند سالی است دیگر در این شهرها حادثه سیل اتفاق نیافتاده و البته اگر اعتبارات لازم در ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران در نظر گرفته شود می‌تواند تاثیر بسیار زیادی برای جلوگیری از حوادث در مازندران داشته باشد.

به گزارش بصیرنیوز، این همایش بدون حضور مسئولان ارشد استانی و با ضعف‌های اجرایی بسیاری اعم از نداشتن مجری، دستپاچگی در اجرای برنامه‌ها، بی‌کیفیتی سیستم‌های صوتی و تغییر مستمر برنامه‌ها برگزار شد.

در حالی که این همایش از سوی مسئولان مدیریت بحران یک استان در حال برگزاری بود اما نشان می‌داد که این مدیران حتی ظرفیت مدیریت و برگزاری یک همایش چند ساعته را ندارند، چه رسد به مدیریت بحران!

در پایان باید گفت آنطور که مشخص است سرچشمه بحران‌های مازندران، مدیران بحرانی هستند که موجب بحران مدیریت می‌شوند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه