logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گفتگو با یکی از کسبه موفق در چهارمحال و بختیاری؛

صداقت با مشتری برکت کسب و کارم شد/ یکی از رموز موفقیتم همراهی و هم دلی با برادرم بود

صداقت با مشتری برکت کسب و کارم شد/ یکی از رموز موفقیتم همراهی و هم دلی با برادرم بود
مدیر بازرگانی میر سالاری گفت: یکی از مهم ترین رموز موفقیتم صداقت با مشتری و در کنار آن همراهی و هم دلی با برادرم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید یزدان میر سالاری مدیر بازرگانی میرسالاری در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر؛ یکی از مهم ترین رموز موفقیت خود را صداقت با مشتری عنوان کرد و گفت : ما سود و ما نفع خریدار را میبینیم و برای آن ارزش قائلیم.

وی همراهی برادرش سید سجاد میرسالاری را از دیگر رموز موفقیت خود عنوان کرد و گفت: رابطه و همکاری قوی که بین خودم و برادرم بود موجب شد تا بتوانیم در کار خودمان موفق و پیروز باشیم.

میرسالاری با بیان اینکه کسی که بخواهد از ما جنسی را خریداری کند بر خود لازم میدانیم که او نیز به سود متناسب خود برسد اذعان داشت: در گذشته که فضای مجازی نبود ما شهرستان به شهرستان رفته و مشتریان خود را بصورت حضوری ویزیت میکردیم.

اصناف زنجیر وار بهم وصل هستند



مدیر بازرگانی میر سالاری گفت: اصناف و بازاریان زنجیر وار به یکدیگر وصل هستند پس لازم است برای رونق گرفتن کارشان با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند تا کارها به خوبی پیش رود.

میر سالاری افزود: همکارانی که به نوعی با ما در ارتباط هستند چنانچه به سود آوری لازم دست یابند ما نیز به سود آوری خواهیم رسید .

وی با اذعان بر اینکه همه ما اصناف از یک خانواده هستیم اظهار کرد: هر صنفی لازم است برای رونق بیشتر در کسب و کار خود تلاش کند.

میر سالاری گذراندن دوره های آموزشی برای اصناف را امری ضروری دانست و گفت: بحث آموزش برای ما بسیار مهم بوده و تا جایی که در توان ما باشد از جمله راه اندازی کتابخانه در بازرگانی خود به مشتریان خدمات می دهیم .

وی با اذعان بر اینکه آموزش در هر حوزه و کاری تاثیر بسزایی دارد بیان داشت: اگر الفبای هر کاری را ندانیم و نتوانیم وارد شویم با شکست مواجه میشویم .

میرسالاری در پایان خاطر نشان کرد: اگر شما در هر حوزه ای بخواهید وارد شوید آموزش حرف اول را میزند و و بدون آموزش کاری انجام نمی شود و اتفاق خوبی صورت نمیگرید.

لازم به ذکر است بازرگانی میر سالاری بعنوان واحد نمونه اتحادیه رایانه و ماشینهای اداری در سال ۱۳۹۶ معرفی شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
, اصناف زنجیر وار بهم وصل هستند,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه