اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تبدیل تهدید تحریم به فرصت

دستگاه سنجش گاز رادون در مازندران ساخته شد

دستگاه سنجش گاز رادون در مازندران ساخته شد
دو برادر مازندرانی در اوج تحریم‌ها دستگاه سنجش گاز رادون که انگلیس از ورود آن به کشور ما جلوگیری می‌کرد را بسازند و تهدید تحرم را به فرصت تبدیل کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، اطلاعات درباره گاز رادون بسیار کم است، گفته می‌شود دومین عامل سرطان ریه پس از سیگار این گاز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

اما گاز رادون کجا قرار دارد و در دنیا چطور این گاز سنجیده می‌شود، با برادران دانشفر که مجری ساخت دستگاه سنجش رادون هستند گفت‌وگویی انجام دادیم.

دانیال و پارسا دانشفر دو برادری هستند که در حوزه فناوری‌ها نو، حسابی دستی بر آتش دارند و با شناخت کامل بازار و توانمندی‌های خودشان قله‌های علمی را در کشور فتح کردند و هر روز بنا دارند به این تلاش‌ها بیافزایند.

دستگاه سنجش رادون قرار بود از انگلیس وارد شود ولی به دلیل تحریم‌ها جلوی واردات این دستگاه گرفته شد، قیمت دستگاه وارداتی حدود 600 میلیون تومان تعیین شده بود.

گاز رادون بنا به گفته پارسا دانشفر بردار بزرگتر ممکن است در همه جا وجود داشته باشد، کشورهای مختلف دنیا برای جلوگیری از این معضل نقشه رادون تهیه کردند و از سکونت در این مناطق پرهیز می‌شود.

وی ادامه داد: در کشور ما هم بنا بود که 400 هزار نقطه شناسایی شود ولی به دلیل امکانات محدود تنها 4 هزار نقطه به صورت دستی شناسایی شده است.

دانشفر خاطرنشان کرد: با تهیه این دستگاه امکان شناسایی و تهیه نقشه رادون وجود دارد که می‌توانیم مناطق پر خطر رادون را شناسایی کنیم.

وی با اعلام اینکه نقشه رادون مانند تهیه نقشه گسل داری اهمیت است، گفت: با تهیه این نقشه مناطق پرخطر شناسایی می‌شود.

این محقق جوان اضافه کرد: رادون قابل کنترل نیست ولی قابل پیشگیری است، با عایق کاری و تهویه مناسب امکان ماندگاری رادون در مناطق مسکونی به ویژه خانه‌ها وجود دارد ولی مهم شناسایی محل اشتعال گاز رادون است.

به گزارش بلاغ، ساخت این دستگاه در انگلیس مورد توجه قرار گرفته و شرکت تولیدکننده این دستگاه جایزه ویژه ملکه انگلیس را دریافت کرده بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بلاغ,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه