اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به مناسبت ولادت حضرت زینب (س)؛

دیدار مسئولین با پرستاران بیمارستان سیدالشهدا شهرستان فارسان +تصاویر

دیدار مسئولین با پرستاران بیمارستان سیدالشهدا شهرستان فارسان +تصاویر
به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، جمعی از مسئولین شهرستان فارسان با بیماران و پرستاران بیمارستان سیدالشهدا این شهرستان دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیرغار، به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، جمعی از مسئولین شهرستان فارسان با بیماران و پرستاران بیمارستان سیدالشهدا این شهرستان دیدار کردند.

در این دیدار که حجت الاسلام یوسفی رئیس شورای هماهنگی،فرماندار و معاون فرماندار فارسان،سرهنگ پاسدار مسلم آذریان جانشین سپاه فارسان،سرگرد پاسدار فرشید امیریان فرمانده حوزه ادارات بسیج شهرستان رئیس بیمارستان ، شهردار شهر فارسان و جمعی از مسئولین ادارات حضور داشتند، با تقدیم شاخه گل از زحمات شبانه روزی پرسنل پرستاری و کادر درمانی این بیمارستان تقدیر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیرغار,  پیرغار,
,
,

 

,

, ,


رئیس بیمارستان  شهرستان فارسان گفت:  پنجم جمادی الاول خجسته میلاد عقیله بنی هاشم حضرت زینب کبری(س) اسوه مهربانی، صبر و تقواکه به شایستگی به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است فرصت مناسبی برای قدردانی و ارج نهادن به مقام والای پرستاران و زحمات شبانه روزی آنان در تسکین آلام بیماران است.
 
دکتر هادی تقوی نژاد افزود : نام گذاری این روز فرخنده به عنوان روز پرستار، ادای احترام به فرشتگانی زمینی است که خدمت به خلق را بزرگ‌ترین افتخار خود می‌دانند و بواسطه این افتخار به دنبال کسب رضای الهی هستند.

,
,
,
,

 

,


 
وی تصریح کرد: همراهی جامعه پرستاری درعرصه های مختلف انقلاب و دوران دفاع مقدس، شاهدی محکم بر تعهد و تاسی این گروه فرهیخته به بزرگ بانوی صبر و استقامت و درایت حضرت زینب کبری (س) می باشد.
 
وی بیان داشت: جامعه پرستاری بحق یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت کشور هستند.پیشبرد سیاست های کلان سلامت و اجرای طرح تحول نظام سلامت مسلما بدون همکاری و همدلی این قشر زحمتکش میسر نمی شد.
 
تقوی نژاد در پایان گفت: اینجانب فرصت را غنیمت شمرده، ضمن تبریک این مناسبت خجسته به همکاران پرستار از درگاه ایزد سبحان سلامت و توفیق روزافزون آنان را در جلب رضای خالق یکتا خواستارم .

, ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه