اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برادر یکی از شهدای سانچی:

بسیاری از شایعات پیرامونی حادثه سانچی خنده‌دار و کذب محض است / تنها درخواست ما بازگشت پیکر شهداست

بسیاری از شایعات پیرامونی حادثه سانچی خنده‌دار و کذب محض است / تنها درخواست ما بازگشت پیکر شهداست
برادر یکی از شهدای سانچی با بیان اینکه شایعات پیرامونی حادثه سانچی خنده‌دار است گفت: درخواست ما از مسئولان بازگشت پیکر شهداست حتی اگر این پیکر تنها یک تکه استخوان باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد رضازاده در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز با بیان اینکه شهید محمدرضا رضازاده ماسوله متولد سال ۱۳۵۴ در تهران بود اما اصالت ماسوله‌ای داشت اظهار داشت: شهید رضازاده فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کشتی‌سازی دانشگاه امیرکبیر تهران بود و بعد از فارغ‌التحصیلی به عنوان امریه وارد شرکت ملی نفتکش شدند و سپس جذب این شرکت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حامد رضازاده در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز با بیان اینکه شهید محمدرضا رضازاده ماسوله متولد سال ۱۳۵۴ در تهران بود اما اصالت ماسوله‌ای داشت اظهار داشت: شهید رضازاده فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کشتی‌سازی دانشگاه امیرکبیر تهران بود و بعد از فارغ‌التحصیلی به عنوان امریه وارد شرکت ملی نفتکش شدند و سپس جذب این شرکت شدند., ماسال نیوز,

وی افزود: شهید رضازاده قبل از این مأموریت نیز بارها به کره جنوبی رفته بودند و علاوه بر این به کشورهای اروپایی، چین و آمریکایی جنوبی نیز مأموریت‌هایی داشتند.

,

برادر شهید رضازاده درباره شایعه مأموریت کشتی برای ارسال نفت به کره شمالی گفت: اصلاً این‌طور نیست؛ این غیرممکن است و این صحبت‌های عامی و این حرف‌ها واقعاً خنده‌دار است.

,

, ,

رضازاده با تأکید بر اینکه جزئیات حادثه سانچی هنوز مشخص نیست تأکید کرد: رمزگشایی جعبه سیاه معمولاً چند ماه طول می‌کشد اما به احتمال زیاد این حادثه در اثر اشتباه دو کاپیتان رخ داده است.

,

 

,

وی ادامه داد: آخرین دیدار من با شهید محمدرضا مربوط به ۶ ماه قبل بود اما خانواده ما قبل از این سفر و حدود آبان ماه با ایشان دیدار کرده بودند.

,

برادر شهید محمدرضا رضازاده با بیان اینکه هم‌اکنون یک کشتی جایگزین در حال انجام مأموریت کشتی سانچی برای انتقال نفت به کره جنوبی است اظهار کرد: کشتی سانچی در مالکیت ایران و تحت اجازه کشور کره جنوبی بود و توسط ۶ شرکت خارجی از کشور کره جنوبی و برخی کشورهای اروپایی به مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار بیمه شده بود و این شرکت‌ها متعهد به پرداخت خسارات وارده هستند.

,

رضازاده ضمن رد شایعات درباره احتمال حمله موشکی به سانچی گفت: این فرضیه به کلی رد است ولی نمی‌توان احتمال استفاده از بمب‌های مغناطیسی را در این خصوص رد کرد ولی باید بدانیم که این موضوع فقط یک فرضیه است.

,

, ,

وی افزود: تنها چیزی که من و پدرم به عنوان صاحب‌عزا از مسئولان درخواست داریم بازگرداندن پیکر شهداست حتی اگر یک تکه استخوان از شهدا پیدا شود.

,

برادر شهید رضازاده با بیان اینکه معمولاً مأموریت‌های شهید رضازاده ۴ ماه طول می‌کشید و ۳ ماه بعدی را در استراحت بودند گفت: تخصص من مهندسی نفت است و خود من هم در استخدام شرکت نفت هستم.

,

رضازاده در پایان گفت: باید تلاش کنیم ایمنی کار را بالا ببریم تا اتفاقات این‌چنین دیگر برای کشور رخ ندهد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه