اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه ملکان در جلسه شورای فرهنگ عمومی انتقاد کرد:

سد معبر و تجاوز به حقوق پیاده روها توسط مغازه داران / عدم رعایت قوانین راهنمایی توسط رانندگان

سد معبر و تجاوز به حقوق پیاده روها توسط مغازه داران / عدم رعایت قوانین راهنمایی توسط رانندگان
امام جمعه ملکان با حضور در جلسه شورای فرهنگ عمومی گفت : در شهر ما اکثر مغازه های مغازه داران بیرون بوده و در داخل مغازه فقط صندوق و ترازو موجود است در حالیکه خیابان ها و پیاده روها مال عموم مردم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان، حجت الاسلام حافظ زمانی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ملکان با اشاره به جلوگیری از فرهنگ مصرف و اسراف زیاد افزود: اسراف کار شیطانی است و در قرآن نیز صراحتا” به آن اشاره شده است و اسراف به معنای آن نیست که از نعمت ها استفاده نکنیم بلکه بدان معناست که از تمامی داشته هایمان به صورت بهینه و بموقع استفاده کنیم و بایستی در راستای این موضوع فرهنگ سازی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان,

وی با تاکید بر فرهنگ دوری از اسراف و مصرف بهینه خاطرنشان کرد: ادارات و دستگاهها بایستی در این امر در مرحله اول از خودشان شروع کنند و در این راه از تمامی ظرفیت ها اعم از تریبون ها و ابزارهایی که موجود است استفاده شود.

,

امام جمعه ملکان در خصوص فرهنگ ترافیک و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی گفت : فرهنگ رانندگی در استان خیلی ضعیف است و احترام به هم نوع در این بین کمتر دیده می شود.

,

زمانی با انتقاد از اینکه ماموران راهنمایی رانندگی در ملکان فقط در اماکن خاصی از قبیل سه راهی معلم حضور می یابند ولی در سه راهی ۱۷شهریور هیچ ماموری حضور ندارد و این امر باعث ایجاد ترافیک می گردد.

,

وی همچنین یادآور شد : باید کاری کنیم تا در جماعت فرهنگ دوری از سد معبر و رعایت حقوق شهروندی جا افتاده شود، این در حالیست که در شهر ما اکثر مغازه های مغازه داران بیرون بوده و در داخل مغازه فقط صندوق و ترازو موجود است و حتی طوری شده که علاوه بر میوه فروشان، کاشی فروشی ها هم کاشی های خود را بیرون می گذارند، در حالیکه خیابان ها و پیاده روها مال عموم مردم بوده و بایستی تمامی مسئولین در این راستا باهم هماهنگ باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه