اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سایت صلح نیوز تعطیل شد

سایت صلح نیوز تعطیل شد
این سایت که از منتقدان رسانه های متمایل به احمدی نژاد و مشایی به شمار می آمد از امروز رسما از فعالیت در عرصه فضای مجازی کناره گیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، این سایت که از منتقدان رسانه های متمایل به احمدی نژاد و مشایی به شمار می آمد از امروز رسما از فعالیت در عرصه فضای مجازی کناره گیری کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سردبیر این سایت در آخرین یادداشت، "ناملایمتی های فراوان" و تو هین و اتهامات" به آنها را باعث تعطیل شدن سایت ذکر کرده است.

,
سردبیر این سایت در یادداشتش با عنوان "بی ادعا می رویم" نوشته است: طی ده ماه گذشته و از بدو تولد صلح نیوز سعی کردیم در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و در مقابله با جریان فراماسونری انحرافی و افشای تخلفات و فساد گسترده در دولت احمدی نژاد تا حد توان به ایفای نقش روشنگرانه خود بپردازیم که البته این فعالیت انقلابی با هزینه های فراوانی همراه بود.
,
 
,
وی همچنین افزوده است: اما به راستی دیگر تحمل برخی نامهربانی ها، اتهامات و فشارها از سوی خودی و غیر خودی برای ما غیر قابل تحمل شده است و دیگر تاب حمل این بار سنگین را نداریم ، عده ای دوست ندارند صلح نیوز به فعالیت انقلابی خودعلیه جریان انحرافی  ادامه دهد ما هم بدون ادعا صحنه را ترک می کنیم تا بلکه با ترک صحنه از سوی ما افراد معتقد تر و استوار تر این پرچم را در دست بگیرند.

لذا در خاتمه از تمام آنهاییکه احساس می کنند از سوی صلح نیوز به آنها جفا و اجحافی شده است حلالیت می طلبیم و امیدواریم ما را مورد عفو و گذشت خود قرار دهند .

,

لذا در خاتمه از تمام آنهاییکه احساس می کنند از سوی صلح نیوز به آنها جفا و اجحافی شده است حلالیت می طلبیم و امیدواریم ما را مورد عفو و گذشت خود قرار دهند .

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه