اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بنزین در سرچهار راه ها و مردم سراوان گرد جهان می گردند!/ بحران سوخت و تشکیل صف های طولانی بنزین در سراوان +تصاویر

بنزین در سرچهار راه ها و مردم سراوان گرد جهان می گردند!/ بحران سوخت و تشکیل صف های طولانی بنزین در سراوان +تصاویر
این روزها وضعیت دریافت بنزین در‌ شهرستان مرزی سراوان موجب نارضایتی بسیاری از شهروندان شده و منجر به تشکیل صف های طولانی و چشم انتظاری مردم در خیابان های منتهی به جایگاه های سوخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، در خیابان های منتهی به جایگاه های سوخت و فرآورده های نفتی در سراوان صف های طولانی مشاهده می شود که مردم برای دریافت چند لیتر بنزین  ساعت ها چشم به انتظار نشسته اند.

یکی از شهروندان سراوانی گفت: روز گذشته دو بار در فواصل مختلف روز به جایگاه ها مراجعه کرده است تا بتواند سوخت مورد نظر خود را دریافت کند اما با توجه به صف طولانی منصرف شده است.
وی افزود: برخی از جایگاه ها ساعاتی را در روز تعطیل هستند و بنزین عرضه نمی کنند و این موجب تشکیل صف های طولانی در جایگاه های سوخت در شهرستان سراوان می شود.
این شهروند سراوانی افزود: برخی پمپ چی ها بنزین در گالن توزیع می کند که این امر خلاف قانون است و مسئولین بارها متذکر شده اند اما گویا گوش شنوایی وجود ندارد.
وی ادامه داد: شهروندان ساعت ها در صف هستند و نیمی از عمر آنها در صف بنزین این‌شهرستان تلف می شود اما دستفروشان در سر چهارراه ها مشغول به فروش آزاد بنزین هستند.
یکی دیگر از شهروندان سراوانی نیز گفت: از مسئولین میخواهیم تا این مشکل را حل کنند چرا ما ساعات طولانی را برای اخذ بنزین در صف باشیم؟
وی افزود: گفته اند سهمیه بنزین شهرستان را کم کرده اند، چرا هیچ کس به فکر ما مردم مرزدار سراوان نیست؟
علی رغم اینکه کهنسال روابط عمومی شرکت پخش و توزیع فرآورده های نفتی زاهدان در هفتم بهم ماه سال جاری به خبرنگار شستون گفته بود که در هفته نخست اول بهمن به طور میانگین در جایگاه های سوخت و فرآورده های سوختی سراوان ۲۵۰ هزار لیتر و یا به طور مثال در هر جایگاه ۹۰ هزار لیتر فرآورده توزیع شده است، اما بازهم در این شهرستان شاهد تشکیل صف های طولانی برای دریافت بنزین هستیم.
وی همچنین از توزیع یک بار اضافی به جایگاه های سراوان جهت حل مشکل مردم سراوان نیز خبر داده بود.
برخی از مسئولین تفاوت قیمت سوخت و فرآورده های سوختی در کشور باکستان با ایران را علت شلوغ بودن جایگاه های سوخت در این‌شهرستان مرزی عنوان کرده اند و گفته اند که سوخت به گونه ای با معیشت مردم این منطقه با توجه به رکورد بالای بیکاری شهرستان، گره خورده است.
می طلبد مسئولین مربوطه تدابیر لازم برای برون رفت از بیکاری بسیاری از افراد این منطقه را بیاندیشند تا شاید گره کور جایگاه های سوخت سراوان باز شود.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون,
,
,
,
,
,
,
,
, شستون,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه