اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

سکوت در مقابل دست‌آوردهای انقلاب، جفایی بزرگ در حق خود و ملت است

سکوت در مقابل دست‌آوردهای انقلاب، جفایی بزرگ در حق خود و ملت است
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در همایش مداحان، مدیران هیئات و شعرای آیینی با بیان اینکه مداحان، شعرا و سخنرانان بیش از پیش دست‌آوردهای انقلاب را تبیین کنند، گفت: سکوت در مقابل دست‌آوردهای انقلاب، جفایی بزرگ در حق خود و ملت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین پیش از ظهر امروز(دوشنبه) در همایش مداحان، مدیران هیئات و شعرای آیینی که به همت بسیج مداحان استان قزوین در مسجد امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: خدای متعال در قرآن فرمود بندگان خوب، مؤمن و متعهد من کسانی هستند که همین که موقعیتی به دست می‌آورند و امکاناتی در اختیارشان قرار می‌گیرد، دین را بپا می‌کنند که عدالت، اخلاق، سبک زندگی اسلامی، رأفت و عطوفت، صداقت و حمایت از همه مستضعفان از جمله آن‌ها است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , صبح قزوین,

وی تصریح کرد: پیامبر (ص)، ائمه اطهار (ع) و شهدا را اقامه کنندگان دین می‌دانیم و این مهم به معنای این است که در راستای اهداف رسول گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) قرار بگیریم و از هیچ کوششی فروگذار نشویم تا در قیامت نیز سربلند باشیم و این‌ها رسالت‌هایی است که بیشتر متوجه همه مسلمانان، به ویژه کسانی که در عرصه‌های دینی و تبلیغی وظیفه بیشتری دارند می‌شود. 

امام جمعه قزوین افزود: همه ما به اندازه لیاقتی که داریم شاگرد مکتب فاطمه زهرا (س) هستیم چرا که حضرت صدیقه کبری (س) و فرزندانشان معلم همه هستند و آن حضرت کفو امیرالمؤمین (ع) و شاگرد پیغمبر (ص) بودند. 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد: کمتر کسی است که ماجرای مشاهداتی که امام حسن (ع) از نماز شب‌های مادر داشته‌اند و دعاهایی که حضرت فاطمه (س) در حق همسایگان می‌کردند را نشنیده باشد. امام مجتبی (ع) به حضرت زهرا (س) فرمودند مادر شما در حق همه دعا کردید بجز خودمان؛ حضرت فرمودند اول همسایه بعداً خودمان. 

وی ادامه داد: اگر همین درس از درس‌های مکتب حضرت فاطمه (س) را در جامعه پیاده کنیم و بیش از هر چیزی به فکر همسایگان باشیم، یقیناً شاهد تحولات بزرگی در جامعه خواهیم بود و بسیاری از مشکلات از پیش روی مردم کنار خواهند رفت. 

عابدینی با بیان اینکه یکی از بزرگ‌ترین تعالیم فاطمه زهرا (س) ذکر است، اذعان کرد: ذکر حقیقی ذکری است که دل انسان را متحول کند و قرآن این را از ما می‌خواهد و می‌فرماید مؤمن حقیقی کسی است که وقتی نام خداوند را می‌شنود، دلش به لرزه در آید. 

امام جمعه قزوین عنوان کرد: خداوند تمام عالم هستی را متاع قلیل نامیده که گویای کوچکی و بی‌ارزشی عالم است اما زمانی که درمورد حضرت زهرا (س) سخن می‌گوید، ایشان را خیر کثیر می‌نامد و این آیات شریفه به خوبی جایگاه والای معلمی حضرت را برای پیروان ایشان نشان می‌دهد. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

وی ابراز کرد: خداوند حکمت را نیز خیر کثیر معرفی کرده است و می‌فرماید اگر مقداری از حکمت را به بنده‌ای عنایت کنیم، به او خیر کثیر عنایت کرده‌ایم. همه قرآن حکمت است و اگر عمیقاً از این کتاب ذکر بهره‌مند شویم، صاحب حکمت خواهیم شد. 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: امام علی (ع) فرمودند اگر محبت من به کوه اصابت کند، آن را متلاشی می‌کند؛ همان کاری که قرآن انجام می‌دهد چرا که قرآن ذکر است و امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) نیز ذکر هستند و به همین خاطر است که وقتی مداحان نام ایشان را می‌آورند دل‌ها به لرزه می‌افتد. 

عابدینی تصریح کرد: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند اگر حکمت به کوه‌ها اصابت کند، کوه‌ها را به لرزه در می‌آورد. امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به خاطر حکمتی که در وجودشان دارند، دل‌ها را به لرزه در می‌آورند. 

وی با بیان اینکه به اندازه لیاقتی که داریم شاگرد مکتب فاطمه زهرا (س) محسوب می‌شویم، بیان کرد: حضرت زهرا (س) همه هستی خود را در دفاع از ولایت به کار گرفت چرا که همانطور که نماز ستون دین است، ولایت ستون نماز و دیگر بخش‌های دین است. 

امام جمعه قزوین در ادامه عنوان کرد: پیغمبر (ص) فرمودند هر مسلمانی روزگار بگذراند اما به فکر مسلمانان نباشد، مسلمان محسوب نمی‌شود و در حدیث دیگر حضرت می‌فرمایند اگر مسلمانی صدای فریاد مظلومیت غیر مسلمانی را بشنود و به فریاد او نرسد، مسلمان به شمار نمی‌آید و هر کسی فرصتی در اختیار دارد باید این نگاه‌های دینی را در جامعه تبیین نماید. 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین به تشریح نگاه‌های همراه با کرامت و عزت اسلام نسبت به بانوان پرداخت و ابراز کرد: دین اسلام نگاه‌های جاهلانه‌ای که نسبت به بانوان وجود داشت را کنار گذاشت. عده‌ای تلاش می‌کردند رسول گرامی اسلام (ص) را ابتر بنامند اما خداوند فرمود ما به تو خیر کثیر عنایت کردیم و این مهم جایگاه والای حضرت فاطمه (س) را نشان می‌دهد. 

وی ادامه داد: مداحان، سخنرانان و شعرا از فرصت‌هایی که در ختیار دارند به تبیین و تشریح دست آوردهای انقلاب، امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب بپردازند و بدانیم سکوت در برابر دست‌آوردهای انقلاب، جفا در حق خودمان، فرهنگمان و ملتمان است و آثار خوبی را به همراه نخواهد داشت.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه