اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

باهدف تحقق اهداف کنگره ملی شهدا؛

56 شهید فرهنگی ونخبه سهم سیستان وبلوچستان/ تیمور مرادقلی و غلامحسن میرحسینی دو معلم شهید شاخص در استان

56 شهید فرهنگی ونخبه سهم سیستان وبلوچستان/ تیمور مرادقلی و غلامحسن میرحسینی دو معلم شهید شاخص در استان
در حالی برای دفاع از کیان نظام و انقلاب همه اقشار مختلف مردم همه بپا خواستند که معلمان از محدود اقشاری بودند که همزمان در دو جبهه جنگ نرم و جنگ سخت جنگیدند در همین راستا 56 شهید سهم سیستان وبلوچستان از شهدای فرهنگی و نخبه می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، آن روز که دشمنان به مملکت، حیثیت و امنیت ما حمله کردند اقشار مختلف مردم همه بپا خواستند و از کیان نظام دفاع کردند اما معلمان در حقیقت از محدود اقشاری بودند که همزمان در دو جبهه می جنگیدند که یک جبهه، جبهه جنگ نرم، مقابله با جهل و بیسوادی فرهنگی و فقر فرهنگی که از نظام منحوس پهلوی به جا مانده بود و جبهه دیگر جبهه جنگ سخت بود.
مهمترین وظیفه ای که امروز بر دوش ما نهاده شده است ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره معلمان شهید، معرفی این شهیدان به عنوان الگوی عینی و معطوف کردن نگاه دانش آموزان و فرهنگیان به برکات دفاع، ایثار و شهادت است چرا که معلمان و فرهنگیان با حضور در جبهه‌های حق علیه باطل و همچنین با فعالیت خود در مدارس، نقش ارزنده‌ای در پیروزی‌های هشت ساله جمهوری اسلامی ایران، در دوران جنگ تحمیلی داشته‌اند.
در این راستا باهدف تحقق اهداف کنگره ملی شهدای استان  باید بیان کرد که 56 شهید فرهنگی و نخبه سهم استان سیستان وبلوچستان است که از این تعداد سهم بانوان نیز 5 نفر شهیده به نام های سیمین ترسائی، سکینه حسن آبادی، سکینه سندگل، مرضیه عذباشی و بی بی ملک نارویی می باشد؛ همچنین از آمار ارائه شده شهیدان تیمور مرادقلی و غلامحسن میرحسینی به عنوان دو معلم شهید شاخص می باشند.

زاهدان با 23 شهید بیشترین سهم را از شهدای فرهنگی و نخبه دارد
این شهدا از شهرهای دلگان، زابل، زاهدان، نیمروز، ایرانشهر، خاش، هامون، سیب و سوران، زهک، نیکشهر، سراوان و میرجاوه می باشد که زاهدان با 23 شهید بیشترین سهم را از شهدای فرهنگی و نخبه دارد که در دروان دفاع مقدس، درگیری با اشرار و ضدانقلاب ها به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند.
احمد آغاز، علی رضا اربابی ده ارباب، محمد اسلامی، حسن امیری، لعل بخش آرام، خدابخش بردبار، عبدالرحمن بمپوری، سیمین ترسائی، محمد تیموری قاسمی، سکینه حسن آبادی، محمدبخش حسن زهی، حبیب اله خسروی، موسی درویی حبیبی، رضا دشتی، خان محمد رهبر، امام بخش ریگی، حسین ریگی میرجاوه، رسول زارعی ایرندگان، علی اکبر زین الدینی، علیرضا سرگزی، رضا سرگزی، سکینه سندگل، عیسی شهرکی اصیل، علی صاحبی، غلامرضا صوفی، ابراهیم صوفی خمری، رضا صیادی، محمد نبی عارفی، محمود عباس زاده، نورمحمد عبدالهی بامری، مرضیه عذباشی، محمد علی عرب خزایی، محمد علی عرب موذن، ولی اله علی خانی، علیرضا غلامی، محمد حسین فاضلی، اسحاق قائمی، علی کخا، ابراهیم کرد، رحیم داد کردی تمندانی، موسی محمدی نسب، حمیدرضا محمودی منفرد، تیمور مرادقلی، عباس مرادی، خالدبخش ملازهی، اسحق ملازهی کهن ملک، پرویز موحدی، غلامحسن میرحسینی، علی میرزائی، محمد میش مست، بی بی ملک نارویی، کرم ناروئی، رسول نورا بنجار، جواد نوروزی، محمد حسین واعظی و قادر هاشمزهی اهم شهدای فرهنگی در سیستان وبلوچستان می باشند.

19 شهید دانش آموز سهم سیستان وبلوچستان
علی ای حال نقش معلمان ایثارگرهم در دوران دفاع مقدس و هم بعد از آن برکسی پوشیده نیست، فرهنگیان شهیدی که علاوه برآموختن علم و دانش درعرصه مقاومت و پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، درس حماسه آفریدند و ما امروز با گرامیداشت یاد و خاطره آنان ادامه دهنده راه مقدس شان خواهیم بود. امروز دشمنان همه هستی ما را در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد هجمه قرار دادند اگرچه به ظاهر جنگ سختی وجود ندارد اما امروز نقش فرهیختگان، نخبگان و معلمین جامعه ما در بعد و جبهه جنگ نرم بسیار مهم و ارشمند است.
در پایان شایان ذکر است که سیستان وبلوچستان مفتخر به داشتن 19 شهید دانش آموز می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, زاهدان با 23 شهید بیشترین سهم را از شهدای فرهنگی و نخبه دارد,
,
,
,
, 19 شهید دانش آموز سهم سیستان وبلوچستان,
,
,
, ,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه