اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پروژه ساخت ناوشکن "موج" کلید خورد

پروژه ساخت ناوشکن "موج" کلید خورد
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره فناوری ساخت زیردریایی اظهار داشت: سال‌ها قبل به این فناوری دست پیدا کردیم، زیر دریایی کلاس "غدیر" ساخته شده و زیردریایی "فاتح" و همچنین پروژه ناوشکن "موج" نیز در حال ساخت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ امیر دریادار "حبیب‌الله سیاری" فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم اولین جشنواره خانواده‌های موفق ارتش در جمع خبرنگاران درباره فناوری ساخت زیردریایی اظهار داشت: سال‌ها قبل به فناوری ساخت زیردریایی دست پیدا کردیم و زیر دریایی کلاس "غدیر" ساخته شده و در این رابطه زیردریایی "فاتح" نیز در حال ساخت است. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: انشاءالله زیردریایی فاتح ۷ آذرماه روز نیروی دریایی به آب انداخته می‌شود. 

امیر سیاری درباره ساخت ناوشکن‌ها تصریح کرد: ساخت ناوشکن‌های ایرانی که با استانداردهای روز دنیا ساخته شدند کار کوچکی نیست، به‌ویژه ناوشکنی که از تکنولوژی‌های روز دنیا بهره می‌برد. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: پروژه ساخت ناوشکن "موج" که به فرمان مقام معظم رهبری آغاز شده، برای ما مهم است. 

وی افزود: ما اکنون با راه‌اندازی خط تولید ناوشکن می‌توانیم تجهیزات مورد نیاز خود را برای حضور در دریاهای آزاد بسازیم و در همین زمینه ناوشکن "سهند" را ساخته‌ایم که ۳۰ درصد از ناوشکن "جماران" پیشرفته‌تر است. 

امیر سیاری درباره حضور سی و یکمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش در آب‌های آزاد اظهار داشت: این ناوگروه متشکل از ناوشکن بایندر و ناو بندر عباس هم اکنون در ورودی باب‌المندب حاضر است. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: منطقه خلیج عدن و باب‌المندب اهمیت فراوانی دارد و امنیت این منطقه برای منافع جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است و ما امنیت را در فاصله ۳هزار کلیومتری از کشور برقرار کرده‌ایم. 

وی درباره اهمیت سواحل مکران گفت: تأکید مقام معظم رهبری و صحبت‌های رئیس جمهور در مورد توسعه بندر جاسک و سواحل مکران نشان می‌‌دهد که توسعه و پیشرفت این سواحل بسیار مهم و مورد توجه است. 

امیرسیاری افزود: بدین ترتیب با استقرار پایگاه‌های نیروی دریایی در این سواحل به عنوان پیشرو در صحنه حاضر شده‌ایم. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: اکنون در کارگروه توسعه سواحل مکران که به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل می‌شود اقداماتی در زمینه پتروشیمی‌، راه وشهرسازی، آموزش و پرورش، ارتباطات، بهداشت و سایر زمینه‌ها انجام شده که امیدواریم هرچه زودتر شاهد توسعه و آبادانی این سواحل باشیم. 

وی تصریح کرد: دولت برنامه‌های خوبی برای این منطقه دارد به نحوی که رئیس‌جمهور اعلام کرده که "جاسک" دومین پایانه مهم نفتی ایران خواهد شد. 

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطر نشان کرد: امیدواریم برای پیشرفت دریامحور کشور، این تدبیر مقام معظم رهبری اجرایی شود و شاهد توسعه منطقه باشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه