اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مشاور سابق کروبی:

مشکلات معیشتی با نگاه به داخل قابل حل است/ مردم فریب جملات زیبا را خوردند و به روحانی رأی دادند

مشکلات معیشتی با نگاه به داخل قابل حل است/ مردم فریب جملات زیبا را خوردند و به روحانی رأی دادند
تحلیلگر سیاسی با اشاره به اینکه مشکلات معیشتی با نگاه به داخل قابل حل است، گفت: نیروهای انقلابی باید نسبت به خلاهای موجود معنوی تلاش خود را به کار بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا داریوش سجادی در گفت‌وگو با بلاغ با اشاره به در پیش بودن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و لزوم بازبینی نقاط قوت و ضعف آن، اظهار کرد: شهید حججی مهم‌ترین موفقیت انقلاب اسلامی است چراکه جمهوری اسلامی بعد از چهار دهه توانست تفکری را در کشور خود نهادینه کند که نسل سوم آن برای یک آرمان این‌چنین عمل می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: رایگان کردن آب و برق برای یک کشور نمی‌تواند نقطه قوت باشد و ارائه خدمات برای تامین رفاه مردم از وظایف ذاتی هر دولت است.

این تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: اندیشه شهادت‌طلبانه جمهوری اسلامی چنان صادر شد که حزب‌الله و گروه‌های مقاومت تلاش می‌کنند تا با نثار جان خود در پی حفظ منافع کشور خود باشند. 

سجادی با اشاره به اینکه مصر به خاطر نداشتن دو عنصر خمینی و شیعه نتوانست پیروز شود، گفت: غدیر خم، مهدویت و کربلا مهم‌ترین ویژگی‌های انقلاب اسلامی است که اگر در هر کشوری باشد می‌تواند آن انقلاب را پیروز کند.
 
وی یادآور شد: کشورهای غربی و دشمنان جمهوری اسلامی در حال نمایان کردن مشکلات معیشتی برای به چالش کشیدن وضعیت کشور ایران هستند.

این تحلیلگر سیاسی با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر بسیاری از معترضان جوانان بودند، یادآور شد: دولت باید نسبت به رفع مشکلات معیشتی جوانان اقدام کند که این موضوع با نگاه به داخل قابل حل است و نه با برجام یک، دو و سه که این امر یک شیطنت و بازی کردن در زمین آمریکایی‌ها است.

سجادی خاطرنشان کرد: کشوری که رئیس‌جمهور آن با جمله "من سرهنگ نیستم و حقوقدان هستم" از سوی مردم انتخاب می‌شود، یک کشور بیمار است، چراکه فریب جملات زیبا را خورده است و در حال حاضر هم بسیاری از افراد از انتخاب خود برگشته‌اند. 

وی در پایان با اشاره به اینکه بسترسازی لازم در جبهه انقلاب برای جذب نیرو شکل نگرفته است، تصریح کرد: مشکل اصلی بدنه شهری فریب خوردن است که به راحتی در حال انجام است و نیروهای انقلابی باید نسبت به خلاهای موجود معنوی تلاش خود را به کار بگیرند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه