اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هنگام حملات قلبی چه باید کرد؟

هنگام حملات قلبی چه باید کرد؟
یک کارشناس مدیریت عملیات و امداد و نجات گفت: درد سینه پشت جناق (استخوان وسط سینه) یک علامت عمده حمله قلبی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، صمد ابراهیم‌خانی با اشاره به اینکه حمله قلبی می‌تواند تنها به‌صورت یک حمله درد قفسه سینه باشد که اگر کمتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد چون سبب مرگ عضله قلب نمی‌شود دیگر به آن سکته قلبی اطلاق نشده و در این شرایط بنام آنژین صدری ناپایدار گفته می‌شود، گفت: در مواردی که آنژین صدری ناپایدار باشد چون احتمال تبدیل این حملات به سکته قلبی است، باید بیمار در بخش CCU بستری شده و از داروهایی که جلوی تشکیل لخته را در رگ‌های کرونر می‌گیرد (مثل هپارین) استفاده کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص اقداماتی که هنگام سکته قلبی باید انجام داد، گفت: بیشتر افراد زمانی دچار حملات قلبی می‌شوند که تنها هستند، بدون هیچ کمکی. فردی که دچار حمله شده احساس از حال رفتگی می‌کند و تا از دست دادن هوشیاریش تنها ۱۰ ثانیه فاصله دارد. در زمان حمله قلبی بیمار نباید بترسد و باید به سرفه کردن به صورت پی در پی و محکم قبل از هر سرفه اقدام کنند سرفه‌ها باید عمیق و طولانی باشد مثل زمانی که می‌خواهید خلط را از ته سینه خود خارج کنید. نفس عمیق و سرفه باید پی در پی تکرار شود هر دو ثانیه یک بار بدون توقف، تا هنگامی ‌که کمک برسد و یا قلب شما مجددا به طور نرمال بزند.

,

ابراهیم‌خانی افزود: نفس عمیق باعث ورود اکسیژن به داخل ریه‌ها می‌شود و سرفه به قلب فرد فشار وارد می‌کند و سبب چرخش خون می‌شود. این فشار باعث برگشت ریتم نرمال قلبی شده و به این وسیله فردی که دچار حمله شده می‌تواند خود را به بیمارستان برساند.

,

کارشناس مدیریت عملیات و امداد و نجات با اشاره به اینکه امروزه متاسفانه به علت تغییر در روش زندگی ما، حملات قلبی بین تمامی سنین مشاهده می‌شود، اظهار کرد: هنگام بروز سکته قلبی در درجه اول باید خونسردی خود را حفظ کرده، از انجام هر گونه فعالیت خودداری کرد، قرص یا کپسول زیرزبانی را زیر زبان قرار داده و تا ۵ دقیقه صبر می‌کنیم. اگر درد رفع نشده مجدداً از قرص زیرزبانی استفاده می‌کنیم و در صورتی ‌که پس از ۵ دقیقه دیگر باز هم درد ساکت نشد به اولین مرکز درمانی مراجعه می‌کنیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه