اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ابروباد و مه و خورشید و فلک جمع شدند تا یک خانواده نیازمند تنکابنی را از شرایط سخت زندگی برهانند

ابروباد و مه و خورشید و فلک جمع شدند تا یک خانواده نیازمند تنکابنی را از شرایط سخت زندگی برهانند
همه جمع شدند و داشته‌ها را یک‌کاسه کردند تا تنها یک خانواده نیازمند در شهرستان تنکابن را از شرایط سخت و نامناسب زندگی برهانند و این در شرایطی است که هیچ بحران، زلزله و بلای طبیعی هنوز رخ نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، در پی انتشار خبری تکان‌دهنده در فضای مجازی و کانال‌های خبری و خبرگزاری شهرستان تنکابن مبنی بر چادرنشینی یک خانواده نیازمند در یکی از کوچه‌های خیابان فردوسی غربی و انتشار این گزارش در رسانه‌های استان مازندران، سرانجام با مساعدت استاندار و کمک مسئولان شهرستان مقدمات اسکان دائم این خانواده فراهم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,


اما اخبار و حواشی ایجادشده پیرامون این گزارش، که در نوع خود در شهرستان تنکابن بی‌نظیر بود، نکات ارزشمند و حقایق مهم بسیاری را به همراه داشت که بخشی از نتایج آن در موارد ذیل خلاصه می‌شود.

نخستین و مهم‌ترین نتیجه حاصل از انتشار چنین گزارشاتی، درک و دریافت اهمیت و جایگاه ویژه رسانه و قدرت تأثیر و ضریب نفوذ بالای آن در بین مردم، افکار عمومی و مسئولان و مدیران است. شاید اگر گزارش خبرگزاری تنکابن24 و کانال‌های خبری در فضای مجازی نبود، مشکلات عدیده این خانواده و شرایط نامناسب زندگی آنان و مهم‌تر از آن قصور و کوتاهی مسئولان ذی‌ربط در این اتفاق هرگز دیده نمی‌شد.


پیامد مهم دیگر این اتفاق در شهرستان تنکابن عیان شدن دستان خالی مدیران و مسئولان شهرستانی بود که علی‌رغم داعیه و ادعای بسیاری چون استان شدن و معاونت مدیرکل و فرمانداری ویژه، در تأمین و تهیه 5 میلیون تومان وجه رایج مملکت درمانده و منتظر دریافت کمک استاندار، مدیران کل و... بودند. سرانجام نیز پس از گذشت یک روز، مبلغ موردنظر با کمک جمعی از مسئولان شهرستانی و استانی تهیه شد که بخشی از آن نقد و باقی به‌صورت چک تأمین اعتبار شد.


«ابروباد و مه و خورشید و فلک» جمع شدند و داشته‌ها را یک‌کاسه کردند تا تنها یک خانواده نیازمند در شهرستان تنکابن را از شرایط سخت و نامناسب زندگی برهانند و این در شرایطی است که هیچ بحران، زلزله و بلای طبیعی هنوز رخ نداده و مهم‌تر از آن اتفاق رویداد حاصل کوتاهی همان مدیران و مسئولان خدمتگزار و مردم‌دوست بوده است.

موضوع مهم دیگر نادیده ماندن شرایط سخت و ناگوار زندگی این خانواده در طول یک ماه گذشته بود. حتی اگر این خانواده دست کمک به‌سوی هیچ نهاد، ارگان و حتی شخص حقیقی دراز نکرده باشند، استقرار و اسکان آنان در یک کوچه از خیابان‌های شهری به این کوچکی، قابل‌قبول و حتی باور نیست و قصوری نابخشودنی خواهد بود. کوچه‌ای که خدمات متنوع شهرداری را دریافت می‌کند و ساکنین و همسایه‌های متعددی در آن زندگی می‌کنند، چگونه تا به امروز میزبان خانواده‌ای بوده که از چشم مسئولین خدمتگزار و مدعی خدمت‌رسانی نادیده مانده و فراموش شده است. هرچند قصور شهروندان و همسایگان و عدم‌حمایت آنان و نیز عدم اطلاع‌رسانی آنان نیز مقوله‌ای دیگر و قابل‌تأمل است


در این میان قصور شهرداری تنکابن و به‌ویژه شورای مدعی شهر که بیش از سایر ادارات و دستگاه‌های اجرایی در جریان این اتفاق بودند، بیش از سایر دوائر دولتی و مسئولین شهرستان غیرقابل بخشش و گذشت است؛ چراکه به دلیل شکایت صاحب‌خانۀ پیشین این خانواده از آنان به علت ایجاد سدّ معبر در کوچه، پرسنل شهرداری و مدیران واحد خدمات شهری از شرایط به وجود آمده آگاهی کامل و کافی داشته و علی‌رغم اشراف و دانش بر آن اقدامی را صورت ندادند.

مسئولین نهادهای حمایتی شهرستان تنکابن نظیر کمیته امداد و بهزیستی و همچنین سایر نهادهای مرتبط دولتی و خصوصی، که در زمینه و موضوع تأمین اجتماعی شهروندان فعالیت دارند، نیز در این قضیه مقصر و متهم اصلی کوتاهی و تعلل هستند.

بر اساس گزارش منتشرشده، کمیته امداد حتی امکان کمک ویژه و اضطراری به این خانواده را نیز نداشته و قول اعطای وام چهارمیلیونی را به‌شرط تضمین ضامن داده است. همچنین مدیر روابط عمومی کمیته امداد استان مازندران نیز به نوبت سه‌هزارنفری صف انتظار دریافت وام اشاره‌کرده و وام 20 میلیون تومانی اشتغال را منوط به عدم معرفی ضامن توسط یکی دیگر از مراجعین دانسته تا این خانواده جایگزین آن شود.


در پایان باید متذکر شد که کوتاهی و قصور مدیران شهری و مسئولان شهرستان تنکابن درزمینهٔ انجام وظایف و خدمات و عدم تعامل صحیح و مناسب بین نهادهای خدمت رسان، در حقیقت مسبب اصلی بروز چنین معضل و مشکلاتی است که به‌طور قطع و یقین تنها یک نمونه کوچک از بسیار و مُشتی نمونه خروار است. مواردی که بی‌شک و هم‌اینک در شهرستان تنکابن به اشکال مختلف در حال وقوع و جریان است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه