logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس قرارگاه عمار:

ریشه اغتشاشات در کشور نفوذی ها هستند/ نفوذ تیم‌هایی برای تولید آنتی‌تز انقلاب

ریشه اغتشاشات در کشور نفوذی ها هستند/ نفوذ تیم‌هایی برای تولید آنتی‌تز انقلاب
رئیس قرارگاه عمار با اشاره به نفوذ تیم‌هایی برای تولید آنتی‌تز انقلاب، گفت: ریشه اغتشاشات در کشور نفوذی ها هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا،  حجت الاسلام والمسملمین مهدی طائب شب گذشته در سلسله برنامه های گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد چهارمردان قم با اشاره به اینکه مسئله ولایت فقیه ادامه امامت است، اظهار داشت: ولی فقیه در طول تاریخ وجود داشته است و در دوران غیبت وظیفه دارد زمینه سازی ظهور را انجام دهد و غیبت وقتی رخ داد یعنی جامعه امکان ظهور را از دست داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,

وی ادامه داد:برخی ها می گویند زمانی امام زمان عج ظهور می کند که فساد و بدی کل دنیا را فرا بگیرد در حالی که این دید اشتباه است.

,

رئیس قرارگاه عمار با اشاره به اینکه امام زمان عج زمانی ظهور می کند که جامعه طلب عقل کند، گفت: کسانی که در مقابل ولی فقیه اظهار نظر می کنند به غیر از مسائل سیاسی آنها بی عقل هستند.

,

وی عنوان داشت: مقام معظم رهبری در مسئله برجام فرمودند که من به تیم خودمان اعتماد دارم اما به طرف مقابل بی اعتماد هستم که برخی ها در مقابل سخنان رهبری مطالبی را گفتند که امروز به اشتباه حرف خود پی بردند.

دشمن ولی فقیه را در کشور هدف قرار داده است

,
,
, دشمن ولی فقیه را در کشور هدف قرار داده است,

حجت الاسلام طائب با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در اسلام افزود: دشمن تلاش می‌کند ملت دست از ولایت فقیه بردارد و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند اما مردم همواره حامی و پشتیبان ولایت هستند.
وی عنوان کرد: امروز 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذارد و ما به نقطه ای رسیدیم که نابودی اسرائیل نزدیک تر از گذشته است.
رئیس قرارگاه عمار با اشاره به رشادت رزمندگان و شهدای مدافع حرم در سوریه تصریح کرد: شهید حججی نمایشی از مدافعان حرم است، شهدای مدافع حرم در راه عزت اسلام جان خود را فدا کردند اما شهید حججی نسبت به بقیه بیشتر مورد توجه قرار گرفت که علت آن نگاهی بود که شهید حججی هنگام اسارت داشت و هیچ ترسی در چشمان این شهید عزیز مشاهده نشد.

وی با اشاره به سنگ اندازی برخی مدیران در اداره کشور افزود: برخی مدیران به حقوق‌های نجومی عادت کردند، یک عده باید حقوق‌های نجومی را بخورند و اگر این کار را نکنند انقلاب را می‌خورند.
ریشه اغتشاشات در کشور نفوذی ها می باشد
حجت الاسلام طائب با اشاره به اغتشاشات اخیر عنوان کرد: رابطه ای بین سختی افتادن اسرائیل و اغتشاشات در کشورمان وجود دارد، معتقدم اغتشاشات نشان دهنده عملکرد مثبت انقلاب اسلامی است و ریشه‌های اغتشاشات نفوذی‌ها هستند و در پشت این حوادث حضور دارند.
وی تصریح کرد: افرادی که به دلیل گرانی و مشکلات اقتصادی در خیابان‌ها حضور پیدا کرده بودند اما به محض اینکه متوجه سواستفاده دشمن شدند صف خود را جدا کردند چون نارضایتی آن‌ها گرانی و بیکاری است.

رئیس قرارگاه عمار با اشاره به لزوم بهره گیری از جوانان در عرصه مدیریت کشور افزود: متاسفانه دولت توجهی به نیروهای جوان فعال نمی‌کند و مدیران بازنشسته وسن بالا در عرصه‌های کشور فعالیت می‌کنند و نتوانستند مشکلات کشور را رفع کنند.
وی عنوان کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند برجام خسارت محض بود، در برجام ضررهای زیادی کردیم و در نطنز سانتریفیوژها جمع شد و قلب اراک بتن ریزی شد و در اصل در برجام بی عقلی انجام شد ولی دیگرنباید بی عقلی کنیم چون آمریکا تلاش می‌کند نقض برجام را گردن ایران بیندازد و امروز باید عاقلانه برخورد کرد و کاری کنیم آمریکا ناقض برجام محسوب شود.
حجت الاسلام طائب با اشاره به برنامه ریزی دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی عنوان کرد: جریانی آنتی تز انقلاب را دنبال می‌کند که تیم‌هایی از آن در حوزه علمیه و دانشگاه و دولت فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: برفی که در کشور آمد سبب مشکلات زیادی شد اما دولت نتوانست از پس از آن بربیاید و برای رفع آن به سراغ نیروهای نظامی و سپاه و بسیج نرفت که جای تأمل است چون در همه کشورها برای برف روبی و بازشدن راه‌ها از نیروهای نظامی بهره گیری می‌کنند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
, ریشه اغتشاشات در کشور نفوذی ها می باشد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه