اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان اهر:

کلیه مطالبات سال ۹۵ مراکز و مؤسسات درمانی شهرستان تسویه شده / بخشی از مطالبات سال ۹۶ پرداخت شد

کلیه مطالبات سال ۹۵ مراکز و مؤسسات درمانی شهرستان تسویه شده /  بخشی از مطالبات سال ۹۶ پرداخت شد
حسین پور بابیان اینکه تمامی مطالبات سال ۹۵ مراکز تسویه شده‌اند و بخشی از مطالبات سال ۹۶ نیز پرداخت گردیده، گفت مطالبات بیمارستان‌های دولتی معادل فروردین‌ماه ۹۶، پزشکان و پاراکلینیک تا اردیبهشت ۹۶ و داروخانه‌های طرف قرارداد تا شهریور ۹۶ پرداخت‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان اهر در گفتگو با اهروصال بابیان اینکه کلیه مراکز و مؤسسات درمانی شهرستان طرف قرارداد این اداره هستند اضافه نمود تعداد ۸۴ مرکز درمانی فعال در سطح شهرستان طرف قرارداد این اداره بوده و به بیمه‌شدگان عزیز شهرستان خدمات درمانی ارائه می‌دهند.
حسین پور بابیان اینکه تمامی مطالبات سال ۹۵ مراکز تسویه شده‌اند و بخشی از مطالبات سال ۹۶ نیز پرداخت گردیده، گفت مطالبات بیمارستان‌های دولتی معادل فروردین‌ماه ۹۶، پزشکان و پاراکلینیک تا اردیبهشت ۹۶ و داروخانه‌های طرف قرارداد تا شهریور ۹۶ پرداخت‌شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,
,

وی میزان پرداختی از بابت این مطالبات را نزدیک به ۱۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود از بابت هزینه سرانه روستاییان عزیز منطقه نیز نزدیک به ۳۱ میلیارد ریال تا آبان ۹۶ به شبکه بهداشت و درمان شهرستان پرداخت گردیده است.
حسین پور جمعیت بیمه‌شده شهرستان را به انضمام جمعیت شهر هوراند ۹۴۳۲۸ نفر اعلام کرد که نزدیک به ۶۲ درصد جمعیت را شامل می‌شود.
برای تسهیل ارائه خدمات بیمه گری و صدور دفترچه برای بیمه‌شدگان عزیز با ۲ دفتر پیشخوان خدمات دولت عقد قرارداد شده است تا از اتلاف وقت و هزینه بیمه‌شدگان جلوگیری به عمل آید و همچنین با راه‌اندازی پورتال اداره کل بیمه سلامت استان امکان خدمات غیرحضوری و صدور دفترچه اینترنتی نیز فراهم گردیده است.
در بحث نظارت بر مراکز طرف قرارداد نیز سالانه ۲ تا ۳ بار از مراکز طرف قرارداد توسط همکاران استانی و اداره این شهرستان بازدید و بازرسی به عمل می‌آید و نحوه عملکرد و ارائه خدمات به بیمه‌شدگان موردبررسی کارشناسی قرار می‌گیرد و گزارش‌های نظارتی در صورت وجود به ستاد استان ارسال می‌گردد.
بیمه‌شدگان عزیز منطقه نیز در صورت وجود ابهام و نارضایتی از نحوه ارائه خدمات مراکز درمانی می‌توانند با مراجعه به اداره بیمه سلامت شهرستان واقع در خیابان رسالت راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایند.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه