به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان؛ شهرها و روستاهای کمیجان در اوج قیام مردمی در دوران انقلاب اسلامی ایران همزمان با مردم سراسر کشور به پاخاستند و برای دستیابی به آرمانهای انقلاب به رهبری امام خمینی(ره) از هیچ خدمتی فروگذار نکردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,مردم روستای «چلبی» همانند مردم شهرهای دیگر در شب و روزهای پر از التهاب آن سالها با جدیت فعالیتهای انقلابی را دنبال میکردند و در این راه کوچک و بزرگ، همه در راهپیماییها حضور داشتند.
,روزهای انقلاب دفتر خاطراتی برای مردم روستای «چلبی» ایجاد کرده است که با تمام وجود با آن روزها زندگی کردند.
,تصاویری از راهپیماییهای مردم روستای «چلبی» در اوایل انقلاب سال ۵۷ برای پایگاه خبری سلام کمیجان؛ ارسال شده که به مناسبت ایام دهه فجر منتشر میشود.
, سلام کمیجان,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه