اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی:

بخشداران شهرستان خاش دربرگزاری مراسمات فرهنگی روستاها همکاری ندارند

بخشداران شهرستان خاش دربرگزاری مراسمات فرهنگی روستاها همکاری ندارند
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خاش گفت: بخشداران شهرستان خاش جهت برگزاری مراسمات فرهنگی در روستاها همکاری ندارند و مسائل فرهنگی در این مناطق بسیار کمرنگ شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیمور کرد زابلی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: فعالیت های حال حاضر دشمنان اسلام و انقلاب به گونه ای است که ما باید به فکر حاشیه ها و بخش ها باشیم چون براساس بررسی هایی که انجام دادایم در استان سیستان و بلوچستان بخش ها و مناطق در حاشیه مظلوم مانده و فعالیت های فرهنگی و هنری خاصی در آن صورت نگرفته است.

وی گفت: توصیه ای که به فعالان عرصه فرهنگی و هنر داریم این است که برنامه هایشان را متمرکز و منحصر در یک نقطه نکنند چون به عنوان افسران جنگ نرم باید حرکات سنجیده و حساب شده انجام بدهیم.

کرد زابلی با انتقاد شدید از متولیان اجرای برنامه ها، افزود: با عرض تاسف بخشداران، دهیاران و شوراها کمتر به برنامه های فرهنگی و هنری توجه دارند و متاسفانه دیر یا زود ضربه آن را خواهیم خورد.

وی خاطر نشان کرد: اکنون با وجود وسایل ارتباط جمعی و همچنین تهاجم فرهنگی  نیاز به حرکت نظامی دشمن نیست، ما هم باید دفاع کنیم و حتی حرکات هجومی هم باید داشته باشیم زیرا که حمله بهترین دفاع است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در میان مردم باید روشنگری انجام داد، یادآور شد: باید آرمانهای نظام و رهبری را یادآوری کنیم چرا که مردم برای ماندگاری این انقلاب خون ها داده اند.

وی با بیان اینکه باید بدانیم هدف از انقلاب چه بوده و وظیفه ما چیست، اذعان کرد: جا دارد همه یک دل و یک رنگ و یک زبان در مراسمات انقلابی حضور بهم برسانیم تا با حضور در مراسمات دهه مبارکه فجر و در آخر با شرکت پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن سیلی محکمی در دهان یاوه گویان بکوبیم .

کرد زابلی با اشاره به ویژه برنامه های فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در ایام الله دهه مبارک فجر، اظهار کرد: به مناسبت ایام الله دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه برنامه های متنوعی در خاش خواهیم داشت که این برنامه ها شامل، محفل و مسابقات قرآن، جشن انقلاب در روستای ده قلعه بخش ایرندگان و شعر انقلاب در سرسرای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خاش است.

انتهای پیام/ه

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ؛, تفتان ما , تفتان, تفتان, ما ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه