logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس اداره صنعت ومعدن تجارت زابل تاکید کرد

حمایت آستان قدس رضوی از تولیدکنندگان سیستانی/ افراد جویای کار در ادارات صنعت و معدن نام نویسی کنند

حمایت آستان قدس رضوی از تولیدکنندگان سیستانی/ افراد جویای کار در ادارات صنعت و معدن نام نویسی کنند
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان زابل گفت: با توجه به حمایت آستان قدس از تولیدکنندگان، تمامی افراد جویای کار به ادارات صنعت، معدن و تجارت در شهرستان های شمال استان مراجعه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمد الله دوست در خصوص جلسه اشتغالزایی و وام های خوداشتغالی برگزار شده با آستان قدس رضوی، به خبرنگار اوشیدا گفت : مشاغل خرد، مشاغل فنی و تولیدی و تمام رسته هایی که مربوط به حوزه صنعت در سیستان می شود توسط آستان قدس رضوی مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: طبق توافق انجام شد افرادی که در سیستان در مشاغل خانگی به ویژه قالیبافی اشتغال دارند می توانند با در دست داشتن مدارک به ویژه گواهینامه مهارت فنی به اداره صنعت ومعدن تجارت شهرستان مربوطه مراجعه کنند.

الله دوست تصریح کرد:  تا روز ۱۹ بهمن تمامی مدارک جمع بندی و دسته بندی شده و شنبه طی لیستی به نماینده تام الختیار مجموعه در شهرستان فرمانداری ویژه ارائه خواهد شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زابل بیان کرد: تمامی آقایان و بانوانی که بیکار بوده و دارای مهارت و مدرکی در این زمینه هستند می توانند به اداره صنعت و معدن شهرستان های سیستان می‌توانند مراجعه و نسبت به ثبت نام در این راستا اقدام کنند چرا که اشتغال در آن تضمین شده است.

وی با عنوان اینکه در خصوص اشتغال افراد هیچ دغدغه ای در این خصوص نداشته باشند، اظهار کرد: از واحدهای تولیدی که بتوانند فعالیت داشته باشند بعد از ثبت نام حمایت از تولید خواهد شد و در این راستا واحدهای روستایی وعشایر سودی معادل چهار تا ۶ درصد و واحدهای شهری ۱۱ درصد دریافت خواهند کرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت زابل خاطرنشان کرد: در خصوص واحدهای تولیدی نیمه فعال و واحدهای راکد شهرکهای صنعتی و نواحی با آستان تولید رضوی به توافقاتی رسیده که در این راستا این واحدهای تولیدی می توانند به اداره صنعت معدن و تجارت مراجعه کنند تا برای آنان با توجه به شرایط موجود گام های مفید برداشت.

الله دوست ادامه داد: تمام افراد جویای کار در تمام مشاغل تعریف شده در حوزه صنعت ومعدن و خدمات فنی و تولیدی تا ۱۹ بهمن حتما ثبت نام کنند تا در اولین فرصت با اولویت بندی خاص در زمینه اشتغال منطقه سیستان گام های موثری برداشته شود. وی تاکید کرد: طبق توافق انجام شده کسانی که نیازمند آموزش قبل از انجام کار هستند مهارت های لازم را در مراکز فنی و حرفه ای خواهند دید و سپس جذب بازار کار خواهند شد.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه