اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هر ایرانی سالی چند قرص می‌خورد

هر ایرانی سالی چند قرص می‌خورد
عضو انجمن هیات مدیره انجمن داروسازان ایران نسبت به قرار گرفته ایران در رتبه دوم آسیا در مصرف دارو هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا، دکتر حمید خیری، مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، در آستانه برگزاری کنگره ملی روز داروسازی که با محوریت توسعه طب سنتی و جایگاه داروسازان در سیاست‌های کلان نظام سلامت برگزار می‌شود، درباره میزان مصرف دارو در ایران گفت: ایران به لحاظ مصرف دارو در آسیا پس از چین دومین جایگاه را دارد و در جهان در ردیف بیستم قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی افزود: از نظر میزان مصرف خودسرانه دارو نیز ایران سه برابر دیگر کشورهای دنیا مصرف خودسرانه دارد. آمارها حاکی از آن است که هر ایرانی سالانه حدود 340 قرص مصرف می‌کند.

عضو انجمن هیات مدیره انجمن داروسازان ایران افزود: اینکه مصرف خودسرانه دارو در ایران بالاست، نیازمند فرهنگسازی است تا این مصرف خودسرانه کاهش یابد. مسکن‌ها عمدتا در ردیف بالای مصرف خودسرانه قرار دارند.

خیری ادامه دارد: در داروسازی سنتی به دنبال ارتقای جایگاه داروساز هستیم، چراکه داروساز و داروخانه از ارکان اصلی نظام سلامت به شمار می‌روند. داروسازان گروهی از جامعه پزشکی هستند که به سهولت و بدون واسطه با بیماران ارتباط دارند و در صورت لزوم به بیمار مشاوره خواهند داد.

وی بر لزوم کاربرد استانداردهای لازم در جهت به کارگیری اخلاق و عملکرد داروسازان در اداره داروخانه‌ها تاکید کرد و گفت: امانتدار بودن در مقابل بیماران، احترام گذاشتن به آنها، تثبیت جایگاه داروساز در چرخه سلامت، استفاده از قوه تشخیص حرفه‌ای به نفع بیماران و... می‌توانند از استانداردهای اداره داروخانه باشند و امروزه این موضوع به میزان بسیار زیادی مدنظر قرار دارد.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران با اشاره به تولید بیش از 90 درصد از داروهای موردنیاز در داخل کشور افزود: بیان واقعیت‌های جامعه داروسازان لازم است. امروز مبحث مالیات از چالش‌های پیش‌روی داروسازان است. سازمان‌های مالیاتی تاکید دارند که داروساز باید دفتر مالیاتی ارائه دهد، گزارش سه ماهه داشته باشد و از صندوق سامانه استفاده کند و عدم به کارگیری هر یک از این موارد از سوی داروسازان در داروخانه‌ها به جریمه‌هایی منجر می‌شود. این در حالیست که پس از گروه کارمندان شفاف‌ترین بخش مالیاتی، به جامعه داروسازی برمی‌گردد.

خیری تاکید کرد: داروسازان ضمن آنکه باید حقوق خود را دریافت کنند، به عدالت مالیاتی نیز اعتقاد دارند. معتقدیم عدالت مالیاتی که موتور آن حقیقت است، عملا با به کارگیری چنین ابزارهایی برهم خواهد خورد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه