اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جشن بزرگ «من انقلابی‌ام» در شهرقدس برگزار شد

جشن بزرگ «من انقلابی‌ام» در شهرقدس برگزار شد
جشن بزرگ انقلاب اسلامی با شعار من انقلابی ام در سالن اجتماعات باقرالعلوم علیه‌السلام شهرقدس با حضور پرشور جوانان و نوجوانان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر ؛ جشن بزرگ انقلاب اسلامی با شعار من انقلابی ام در سالن اجتماعات باقرالعلوم علیه‌السلام شهرقدس صبح امروز امروز با حضور فرمانده سپاه، امام جمعه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و جمعی از جوانان و نوجوانان انقلابی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر ؛, قدس خبر,

حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالقاسم میراحمدی امام جمعه شهرقدس در این مراسم ضمن تبریک آغاز دهه مبارک فجر اظهار داشت: قریب 14 سال امام (ره) در عراق هر شب قبل از نماز زیارت امین الله را می خواندن و یک شب امام خوابی می بیند که از دنیا رفته است و امیرالمومنین(ع) او را دفن می کند که این واقعه وقتی که حضرت امام (ره) در نجف در تبعید به سر می‌بردند اتفاق افتاده است. در آن روزها حاج آقا مصطفی ( فرزند شهید حضرت امام ) که شاگرد آیت الله کشمیری بود چند مرتبه به پدر بزرگوارشان عرض می‌کنند که این آقای کشمیری عارف بزرگی هستند خوب است برویم و دیداری با ایشان داشته باشیم که حضرت امام (ره) می‌فرمایند که آقا مصطفی حرف‌های شما صحیح است ولی من دلیل لازم دارم. این موضوع ادامه پیدا می‌کند تا اینکه حضرت امام روزی به آقا مصطفی می‌فرمایند" تو که می‌گویی ایشان عارف بزرگی هستند بروید و به ایشان بگوئید که من در فلان تاریخ چه خوابی دیده‌ام؟ که آیت الله کشمیری در جواب سوال آقا مصطفی می‌فرمایند که به پدرتان عرض کنید که شما خواب دیدید که فوت کرده‌اید و شما را در قبر می‌گذارند و زیر سر شما سنگی هست که شما را اذیت می‌کند، آقا امیرالمومنین (ع) می‌آیند و آن سنگ را بر می‌دارند و شما راحت می‌شوید.

,

وی ادامه داد: پس از این که آقا مصطفی صحبت‌های آیت‌الله کشمیری را بیان می‌کند در این موقع حضرت امام (ره) می‌فرمایند: بله! من همین خواب را دیده‌ام، حالا برگرد و تعبیرش را بپرس. آیت اله کشمیری می‌فرمایند که این نجف به مانند قبر است، ایشان در مضیقه و تنگنا هستند و آن سنگ موانعی هست که در سر راه اهداف ایشان هست و آقا امیرالمومنین (ع) آن مشکلات را از سر راه ایشان بر می‌دارند و ایشان پیروز می‌شوند و بر می‌گردند به ایران و به اهدافشان می‌رسند.

,

 

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

.

,

, , ,

انتهای پیام/

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه