اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس خبر داد

فرصت پرداختن به حاشیه نداریم

فرصت پرداختن به حاشیه نداریم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: ما فرصت پرداختن به حاشیه ها را نداریم و با کسانی که بخواهند ما را به حاشیه برانند، مقابله می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»از شیراز، محمد مهدی قاسمی در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان نظام مهندسی اظهار داشت: اگر شاهد عقب افتادگی در عرصه کشاورزی هستیم و مشکلات زیادی گریبانگیر ما شده و شکایت می کنیم که کشاورزی ما علمی نیست به این دلیل است که تشکل های علمی بر این بخش نظارت نداشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, «پایگاه تحلیلی خبری موج ما»از شیراز،,

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس افزود: ما آمده ایم که کار کنیم و شرایط کشاورزی کنونی را که زیبنده استان نیست رفع کنیم و وضعیت بخش کشاورزی را از شرایطی که هیچ یک دوست نداریم، نجات دهیم.
وی با ابراز امیدواری درباره اینکه نظام مهندسی کشاورزی قادر خواهد بود منشاء تحولات خوبی در عرصه کشاورزی استان باشد، گفت: نظام مهندسی به عنوان بازوی سازمان جهاد کشاورزی است.
وی بیان کرد: با وجود اینکه که کشور ما کشاورزی بود نظام مهندسی در آن خیلی دیر شروع شد و تشکیلات آن خیلی دیرتر و بعد از خیلی از نظام های صنفی تشکیل شده در این عرصه، شروع به فعالیت کرد.
قاسمی تاکید کرد: اگر ما شاهد عقب افتادگی در عرصه کشاورزی هستیم و مشکلات زیادی گریبانگیر ما شده و شکایت می کنیم که کشاورزی ما علمی نیست به این دلیل است که تشکل های علمی بر این بخش نظارت نداشته اند.
وی ادامه داد: از سال 81 تاکنون انتظارات زیادی از نظام مهندسی کشاورزی وجود دارد که علاوه بر اینکه منشا تحولات در عرصه کشاورزی باشد، این عقب ماندگی های ایجاد شده را نیز جبران کند و امیدواریم که در دوره جدید نظام مهندسی شاهد تغییر و تحولاتی باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: نظام مهندسی کشاورزی 13 هزار عضو توانمند دارد که حدود شش هزار نفر از آنها جویای کار هستند و این پتانسیل عظیمی است که بتوانند بازوی بخش اجرا و کشاورزی باشند.
قاسمی اظهار کرد: بهره وری و راندمان کشاوزی استان پایین است و از طرفی نیروهای انسانی توانمند این عرصه وجود دارد و در این میان آنچه که نتوانسته اثر بخش باشد و حلقه مفقودی که نتوانسته این ظرفیت را به کار بگیرد، مدیریت بوده است.
وی در ادامه گفت: شرایطی که ما داریم زیبنده کشاورزی فارس نیست، از لحاط تحقیقاتی و دانشگاهی در شرایط خوبی هستیم اما شرایط کشاورزی بحران زده است که گویای این است که نتوانسته ایم مدیریت کنیم و مشکلات را به کارشناس ها و نیروها محول کنیم تا آنها را حل کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در اینباره ادامه داد: در این راستا مطالبه گری از شما و کمک در سر حد مقدورات از طرف ما باشد.
قاسمی گفت: سعی کنیم کارگروهی تشکیل شود که هر جا به قانونی نیاز است، این کارگروه شرایط تصویب آن را حتی در مجلس فراهم کند.
وی همچنین بیان کرد: نیاز داریم شعبه های شهرستانی نظام مهندسی کشاورزی را در شهرستانها داشته باشیم تا بتوانیم از ظرفیت های نظام مهندسی در شهرستانها استفاده کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گفت: ما حاضریم نه تنها تصدی گری و حتی تولیگری را هم به نظام مهندسی کشاورزی واگذار کنیم.
قاسمی ابراز داشت: باید مکان مناسبی در خور نظام مهندسی کشاورزی در اختیارش قرار بگیرد تا بتوانند در این سازمان اهداف را دنبال کنند.
وی همچنین درباره مهندس احمدرضا آزاد، رئیس جدید سازمان نظام مهندسی، گفت: مهندس آزادی از بنیان گذاران مدیریت مشارکتی در استان است و کار با مردم را خوب می داند.
 انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه