اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در کارگاه آموزشی تخصصی ائمه جماعات مساجد زابل مطرح شد؛

نقش ارزنده روحانیون در پیشگیری از انحرافات/ سومدیریت و بی برنامگی برخی مدیران منطقه هزینه سنگینی برای نظام در بردارد

نقش ارزنده روحانیون در پیشگیری از انحرافات/ سومدیریت و بی برنامگی برخی مدیران منطقه هزینه سنگینی برای نظام در بردارد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: روحانیون با توجه به جایگاهی که در جامعه دارند نقش ارزنده و به سزایی در پیشگیری از انحرافات دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا؛ حجت الاسلام و المسلمین محسن عارفی در کارگاه آموزشی تخصصی ائمه جماعات مساجد زابل که با حضور ائمه جماعات و روحانیون منطقه سیستان در محل دادگستری و با حضور دادستان زابل با موضوع نقش روحانیون در پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد، عنوان کرد: جایگاه روحانیون در بین اقشار مختلف جامعه بسیار خوب است بنابراین می توانند تاثیر به سزایی در کاهش انحرافات و بزهکاری ها و ارتقا رشد جامعه شوند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل خاطرنشان کرد: روحانیون وائمه جماعات به عنوان پیشانی انقلاب باید در تراز انقلاب باشند و با رصد هرگونه انحرافی درجامعه به فکر مقابله و پیشگیری آن باشند.

درادامه جلسه دادستان شهرستان زابل با بیان اهم آسیب های اجتماعی منطقه اظهار کرد: اعتیاد، بزهکاری، طلاق عاطفی و حقیقی، فرهنگ های غلط اخلاقی و اجتماعی از مهمترین آسیب های اجتماعی به شمار می روند که باید با فرهنگ سازی در کنار اقدامات اجرائی و قانونی با آنها مقابله کرد.

محمد سرگزی افزود: یکی دیگر از آسیب های اجتماعی سوءمدیریت وبی برنامگی برخی مدیران درمنطقه است که در فضای عدم اطلاع رسانی و ارتباط مردم، در امنیت شغلی به سر می برند و دغدغه خدمت مجاهدانه و خالصانه را ندارند که این خود هزینه سنگینی برای نظام و رهبری خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: روحانیون و ائمه جماعات به عنوان امید جامعه و مطالبه گر حقوق مردم باید مشکلات را رصد و به دور از تعارف و مماشات ضعف ها و نارسایی ها را گوشزد کنند.

دادستان شهرستان زابل فساد و تبعیض در برخی دستگاهها را منشا بسیاری از آسیب های اجتماعی معرفی و تاکید کرد: تک تک آحاد جامعه به ویژه روحانیون باید آتش به اختیار امر به معروف و نهی ازمنکر در جهت اصلاح امور انجام دهند.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه