اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ناظر گمرکات آذربایجان‌شرقی:

۳۷ سازمان را با استفاده از بستر الکتریکی به گمرک لینک کرده‌ایم/ کاهش مدت زمان ترخیص کالاهای صادراتی استان از یک هفته به چند ساعت

۳۷ سازمان را با استفاده از بستر الکتریکی به گمرک لینک کرده‌ایم/ کاهش مدت زمان ترخیص کالاهای صادراتی استان از یک هفته به چند ساعت
عباس‌زاده گفت: از آنجایی که در ترخیص کالاهای وارداتی و صادراتی چندین سازمان دخیل هستند، با استفاده از بستر الکترونیکی روند انجام کار را کاهش داده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، علی‌ اصغر عباس‌زاده پیش‌ از ظهر امروز در جلسه شورای اداری آذربایجان‌شرقی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در راستای تحقق سیاست اقتصادی ابلاغی رهبر معظم انقلاب هدف‌گذاری ما الکترونیکی کردن گمرک بود و در این راستا بهبود روانسازی ترخیص کالا و کیفیت سامانه جامع امور گمرکی هدف‌گذاری شد که کلیه رویه‌های گمرکی را پوشش می‌داد و به عنوان قلب تجارت خارجی محسوب می‌شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: در ترخیص یک محموله ۳۷ ارگان دخالت دارند که این امر مدت زمان انجام امر را بسیار زمانبر کرده و باعث ایجاد مشکلات زیادی می‌شود اما با سامانه، ۳۷ سازمان را با استفاده از بستر الکتریکی به گمرک لینک کرده‌ایم تا زمان انجام کارها کاهش پیدا کند.

,

ناظر گمرکات آذربایجان‌شرقی و مدیرکل گمرک تبریز با اشاره به اینکه جعل در گمرکات با این روش به صفر رسیده است، عنوان کرد: با استفاده از تبادل داده شرکت‌ها اطلاعات را به گمرک ارائه می‌نمایند و ما در اختیار سازمان‌های مختلف قرار می‌دهیم به این معنا که فقط یک درگاه وجود دارد و از طریق سامانه الکتریکی سایر سازمان‌ها به آن دسترسی پیدا می‌کنند.

,

وی خاطرنشان ساخت: برای ایجاد عدالت کاری، کالایی که در گمرک شهرهای مختلف وجود دارد در سیستم ثبت شده و بین گمرک‌های مختلف برای رسیدگی تقسیم می‌شود.

,

عباس‌زاده از راه‌اندازی سامانه فعالان مجاز اقتصادی خبر داد و توضیح داد: تفاهم‌نامه‌ای با گمرک ارمنستان داربم که وجود کنترل در این گمرکات را بی‌نیاز می‌کند و با راه‌‌اندازی این سامانه الکترونیکی کاهش زمان ترخیص کالا از ۲۶ به ۳ روز در کشور و در استان ما به ۱ روز رسیده است؛ همچنین زمان ترخیص کالاهای صادراتی در کشور از یک هفته به یک روز و در استان ما به چند ساعت کاهش داشته است. 

,

وی در پایان بیان کرد: با راه‌اندازی این سامانه هم از طرف سازمان ملل متحد و هم سازمان جهانی گمرک جمهوری اسلامی کسب رتبه برتر را کسب کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه