اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول مبارزه با بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی ایلام خبرداد؛

کشف ۱۵۰۰ قطعه مرغ تلف شده در چرداول

کشف ۱۵۰۰ قطعه مرغ تلف شده در چرداول
مسئول مبارزه با بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی ایلام ازکشف هزار و 500 قطعه مرغ تلف شده در چرداول خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار زاگرس ، در روزهای اخیر کارشناسان دامپزشکی حدود یک هزار و 500 قطعه مرغ تلف شده که در طبیعت منطقه آسمان آباد رها شده بودند را کشف کرده وبرای جلوگیری از شیوع بیماری با رعایت موازین بهداشتی این پرندگان را دفن کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار زاگرس,

دکتر "شهرام باسامی" مسئول مبارزه با بیماری های طیور و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی ایلام در این خصوص اظهار کرد: کارشناسان این اداره کل با اطلاع یابی از محل رها شدن تعداد زیادی مرغ تلف شده و با حضور در منطقه مساله را مورد بررسی قرار داده اند.
وی افزود: بررسی علت مرگ این مرغ های تلف شده به علت اینکه مدت بیش از 24 ساعت از مرگ و میر آنها گذشته بود امکان پذیر و میسر نبود چرا که امکان بررسی علت اتلاف لاشه تا 24 ساعت اولیه بعد از مرگ امکان پذیر است.
باسامی گفت: مرغداران نباید خودسرانه بعد از اتلاف گله های خود آنها را در طبیعت رها کنند چرا که این امر علاوه بر اینکه موجب شیوع انواع بیماری ها می شود و هم اینکه به علت فساد لاشه امکان کشف مرگ لاشه نیز وجود ندارد.
وی گفت: مرغداران به طور جدی با توجه به تنوع بیماری های قابل انتشار چون نیوکاسل، برونشیت، آنفولاآنزای فوق حاد پرندگان و ... هر گونه تغییر در گله های مرغ خود را به کارشناسان دامپزشکی اطلاع دهند.
وی تاکید کرد: مسئولان دامپزشکی در حال پیگیری این موضوع هستند تا با جمع آوری مستندات صاحب این مرغ های تلف شده را شناسایی و فرد خاطی را به مراجع قضایی معرفی کنند.
باسامی اظهار کرد: با هماهنگی انجام گرفته با اداره کل حفاظت محیط زیست و مرغداری های فعال استان تاکنون هیچ گونه موردی از بیماری آنفولاآنزای فوق حاد پرندگان در استان مشاهده نشده است.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه