به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ حجتالاسلاموالمسلمین مهدی گرجی عصر امروز در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهدای تفحص شده دوران دفاع مقدس و مدافع حرم در اصفهان اظهار کرد: افتخار نصیب همه ما شد تا بتوانیم در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهدا حضور پیدا کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,استاد حوزه با بیان اینکه شما دعوتشده شهدا برای حضور در این مراسم هستید، گفت: مراسم شهدا بابرکت هستند؛ شهادت فخر اولیا و آرزوی بزرگ انبیا، اولیا و ائمه معصومین (ع) بوده است.
,وی تأکید کرد: همه بزرگان در بهترین ساعات عبادات خود آرزوی شهادت میکردند؛ خروجی مجالس مذهبی ما در فاطمیه، محرم، صفر و اربعین باید عشق به شهادت باشد.
,حجتالاسلام گرجی با بیان اینکه امام راحل فرمودند ملتی که شهادت داشته باشد اسارت ندارد، تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت را در مجالس دینی احیا کنید.
,استاد حوزه با اشاره به لزوم توجه به اخلاق شهدا، گفت: شهدا فوقالعاده خالص، بیریا و کار بی اسمورسم انجام میدادند.
,وی تعبد و توجه به عبادات را بهعنوان توصیه دیگر بیان و اظهار کرد: میدانهای عملیات در دوران دفاع مقدس معطر به نماز شب و مناجات رزمندگان و شهدای ما بوده است.
,حجتالاسلام گرجی با بیان اینکه شهدا همواره به پشتیبانی از ولایتفقیه تأکید داشتند، خاطرنشان کرد: در حوادث اخیر دشمن به خط اول و مقدم جبهه ما حمله کرد نباید گذاشته شود حرمت ولایت شکسته شود.
,استاد حوزه تأکید کرد: آنچه انقلاب ما را پیروز کرد وحدت کلمه ما بود، اختلاف سم مهلکی برای ما است، نگذارید دشمن راه نفوذی به کشور و اندیشه ما پیدا کند.
,وی با بیان اینکه آرمانهای شهدا را ادامه دهید، خطاب به جوانان گفت: در همه امور خود مراقب حق الناس و حقوق بیت المال باشید.
,حجتالاسلام گرجی شهدای مدافع حرم را نماد هویت اصیل ما بیان کرد، گفت: دستهایی در حال تلاش هستند تا کسی نامی از شهدای مدافع حرم حتی در منبرها به میان نیاورد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه