اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سخنگوی وزارت خارجه:

ادعای ارسال موشک به یمن سناریویی ناشیانه برای تطهیر متجاوزین است

ادعای ارسال موشک به یمن سناریویی ناشیانه برای تطهیر متجاوزین است
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ادعای ارسال موشک به یمن با وجود محاصره شدید این کشور کذب و سناریویی ناشیانه برای تطهیر متجاوزین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه، ابراز نگرانی وزرای خارجه فرانسه و انگلستان از برنامه دفاع موشکی ایران را موضوعی بی دلیل و بدون هرگونه توجیه منطقی خواند و اظهار کرد: همان طور که بارها اعلام کردیم جمهوری اسلامی ایران بر اساس دکترین نظامی و تجارب گرانسنگ بدست آمده از جنگ تحمیلی 8 ساله علیه مردم بی دفاع ایران، و حمایت سخاوتمندانه برخی کشورها از دیکتاتور متجاوز بعثی به سرزمین و مردم بزرگ ایران، برنامه دفاع موشکی خود را به منظور پیشگیری و بازدارندگی از تجاوز مجدد دیگر زیاده خواهان طراحی کرده است و در این مسیر روشن و کاملا منطبق با موازین بین المللی، هرگز دخالت دیگر کشورها را نپذیرفته و اتخاذ این نوع مواضع غیر اصولی را غیر مسئولانه و ابهام برانگیز دانسته و شدیدا آن را مردود می داند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

قاسمی همچنین با رد ادعای ارسال موشک توسط ایران به یمن افزود: به این ادعاهای واهی، بی اساس و غیر مستند بارها پاسخ داده شده است اما در عین حال تأکید می کنیم اساسا ارتش و نیروهای مردمی یمن نیازی به کمک های تسلیحاتی خارجی ندارند و هر آنچه باعث شکست و ناکامی متجاوزین به این کشور شده است، همانا دفاع مردم این کشور از حیثیت و کیان سرزمین شان با حداقل امکانات خود است.

,

وی همچنین خاطر نشان کرد: همگان و این کشورها به خوبی می دانند با توجه به محاصره شدید مردم یمن که در قحطی و تنگناهای معیشتی و انواع بیماری های مزمن به سر می برند و در برابر بمباران روزانه سعودی و ائتلاف جنگ افروزان مقاومت کرده و حتی از دریافت مایحتاج اولیه زندگی و دارو نیز محروم شده اند، ادعای ارسال موشک به مردم یمن، سناریو پردازی کودکانه، ناشیانه و کذبی است که هرگز نمی تواند  کمکی به تطهیر جنایات متجاوزین بنماید.

,

قاسمی در پایان خواستار قطع فوری فروش تسلیحات نظامی اروپایی و آمریکایی به عربستان و دیگر متجاوزین و جنگ طلبانی شد که با این تسلیحات ارسالی و اهدایی روزانه دهها مرد و زن و کودک بی دفاع و بی گناه یمنی به خاک و خون در غلتیده و مرگ، فقر و ناامنی را هر روز بیش از پیش تجربه می کنند.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه