به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآوای نطنز؛رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نطنز ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم هم زمان با سراسر کشور در شهرهای نطنز و بادرود برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز,علی مشربی افزود: شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در روز پنجشنبه دهم اسفندماه، در دو نوبت و در ساعت های ۸:۳۰ و ۱۰:۳۰ در رشته های مختلف قرآنی با حضور شرکت کنندگان برگزار می شود.
وی گفت: شرکت کنندگان در شهر نطنز در دبیرستان دخترانه سمیه و در شهر بادرود در دبستان ۱۷ شهریور در این آزمون قرآنی شرکت می کنند.
مشربی تصریح کرد: ۲۲۳ نفر در شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در ۲۶ رشته در موضوعات حفظ و مفاهیم، تدبر قرآن، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه و غیره شرکت می کنند و به رقابت می پردازند.
فعالیت ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بخش امامزاده، گفت: وجود ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود زمینه ساز فعالیت های جدی در حوزه قرآنی شده است.
حجت الاسلام علیرضا محلوجی افزود: با همکاری های گسترده ای که با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نطنز صورت گرفته است آزمون سراسری قرآنی همزمان با کل کشور در ۲۶ رشته در روز پنج شنبه برگزار می شود و امیدواریم با شکوه هرچه تمام تر این آزمون بزرگ به اجرا درآید.
لزوم فعالیت بی وقفه در حوزه قرآن در سطح شهرستان نطنز
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نطنز بر لزوم فعالیت همه جانبه در حوزه قرآن و در طول سال در شهرستان نطنز تاکید و اظهار کرد: همه موسسات و فعالان قرآنی در طول سال برای زنده نگه داشتن فرهنگ قرآنی باید تلاش کنند.
حجت الاسلام مرتضی اکبری، افزود: با همکاری هم باید بتوانیم در حوزه قرآنی به فرمایش های رهبر معظم انقلاب که بر وجود حداقل ۱۰ میلیون حافظ در کشور تاکید داشتند، جامعه عمل بپوشانیم.
علی مشربی افزود: شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در روز پنجشنبه دهم اسفندماه، در دو نوبت و در ساعت های ۸:۳۰ و ۱۰:۳۰ در رشته های مختلف قرآنی با حضور شرکت کنندگان برگزار می شود.
,وی گفت: شرکت کنندگان در شهر نطنز در دبیرستان دخترانه سمیه و در شهر بادرود در دبستان ۱۷ شهریور در این آزمون قرآنی شرکت می کنند.
,مشربی تصریح کرد: ۲۲۳ نفر در شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در ۲۶ رشته در موضوعات حفظ و مفاهیم، تدبر قرآن، مفاهیم نهج البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه و غیره شرکت می کنند و به رقابت می پردازند.
,فعالیت ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود
, فعالیت ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود, فعالیت ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بخش امامزاده، گفت: وجود ۲۰ کلاس حفظ و قرائت قرآن کریم در شهر بادرود زمینه ساز فعالیت های جدی در حوزه قرآنی شده است.
,حجت الاسلام علیرضا محلوجی افزود: با همکاری های گسترده ای که با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نطنز صورت گرفته است آزمون سراسری قرآنی همزمان با کل کشور در ۲۶ رشته در روز پنج شنبه برگزار می شود و امیدواریم با شکوه هرچه تمام تر این آزمون بزرگ به اجرا درآید.
,لزوم فعالیت بی وقفه در حوزه قرآن در سطح شهرستان نطنز
, لزوم فعالیت بی وقفه در حوزه قرآن در سطح شهرستان نطنز, لزوم فعالیت بی وقفه در حوزه قرآن در سطح شهرستان نطنز,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نطنز بر لزوم فعالیت همه جانبه در حوزه قرآن و در طول سال در شهرستان نطنز تاکید و اظهار کرد: همه موسسات و فعالان قرآنی در طول سال برای زنده نگه داشتن فرهنگ قرآنی باید تلاش کنند.
,حجت الاسلام مرتضی اکبری، افزود: با همکاری هم باید بتوانیم در حوزه قرآنی به فرمایش های رهبر معظم انقلاب که بر وجود حداقل ۱۰ میلیون حافظ در کشور تاکید داشتند، جامعه عمل بپوشانیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه