اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار طرقبه- شاندیز:

اجرای طرح اشتغال‌زایی در دهستان مرکزی شاندیز نیازمند بازنگری است

اجرای طرح اشتغال‌زایی در دهستان مرکزی شاندیز نیازمند بازنگری است
فرماندار طرقبه- شاندیز گفت: طرح توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی مبتنی بر توسعه مشارکت با هدف تقویت روستاها در یک بازه زمانی چهارساله کلید خورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، سید حسن حسینی فرماندار طرقبه- شاندیز ظهر امروز در نشست مشترک با کشاورزان شهرستان ضمن تأکید بر ضرورت اجرای طرح برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی مبتنی بر توسعه مشارکت گفت: طرح توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی مبتنی بر توسعه مشارکت با هدف تقویت روستاها در یک بازه زمانی چهارساله کلید خورده است که برای آغاز در سال نخست 440 روستا و هر شهرستان در پهنه یک دهستان به اجرا در خواهد آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,


وی افزود: اجرای این طرح در شهرستان طرقبه شاندیز دهستان مرکزی شاندیز با استعداد 16 روستا انتخاب گردیده که شهرک صنعتی توس و کارخانه خانه‌سازی و غیره به عنوان روستا دیده شده است که نیازمند بازنگری است.

,
,

 

,

فرماندار طرقبه شاندیز اظهار کرد: از دیگر ابعاد طرح ضرورت تدوین دو طرح اقتصادی به صورت کامل و با جزئیات برای هر روستا، ایده‌ها برای توسعه دهستان منتخب و آموزش‌های مورد نیاز می‌باشد.

,

 

,

وی افزود: مسئولان اجرایی موظفند حفظ کاربری اراضی را به عنوان یک دستور کار تغییر ناپذیر همواره مدنظر داشته و به آن عمل کنند و مهمتر اینکه خود مردم این فرهنگ را حفظ کنند.

,


حسینی خاطرنشان کرد شهرستان ما به مناظر طبیعی، رودخانه های دایمی، طبیعت بکر، باغات مشهور است اگر بخواهیم حتی یکی از این رودخانه ها را درست کنیم می بایست چقدر هزینه کنیم و اصلا امکان پذیر نسیت؛ اما با این حال برخی افراد سودجو برای مطامع خودشان این نعمات خداوندی را تخریب می کنند.

,
,

 

,


وی افزود: بایستی بپذیریم هویت شهرستان طرقبه شاندیز طبیعت زیبای آن است و اصلا نیاز به ساختمانهای چندین طبقه ندارد و می توان با فرهنگ مشترک در جهت حفظ آب و باغات تلاش کنیم.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه