اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئولین نقاط حادثه خیز محور سروستان-شیراز را دریابند

مسئولین نقاط حادثه خیز محور سروستان-شیراز را دریابند
فرماندار سروستان در جلسه شورای ترافیک این شهرستان خطاب به مسئولین استانی تصریح کرد: مسئولین استانی فکری به حال نقاط حادثه خیز همه محورها از جمله محور سروستان کنند تا امنیت جانی مردم حفظ شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سروستان ما، سید علاالدین کراماتی،فرماندار سروستان در جلسه شورای ترافیک این شهرستان که با حضور محمود میرزایی مدیر حمل و نقل و دبیر شورای هماهنگی ترافیک استان و سرهنگ همایون پور مدیر عملیات پلیس راه شمال استان فارس برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه شهرستان سروستان مشکلات امنیتی سایر شهرستانها را ندارد ولی مشکل ما بیشتر تصادفات جاده ای است که به صورت روزانه و یا هفتگی رخ داده و منجر به فوت و یا جراحت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سروستان ما،,

وی افزود: به ایام نوروز که نزدیک می شویم نگران وضعیت راههای و سلامت مسافران نوروزی هستیم که در این جاده ترانزیتی‌حرکت می کنند لذا می بایست مسئولین استانی فکری به حال نقاط حادثه خیز همه محورها از جمله سروستان کنند تا امنیت جانی مردم حفظ شود.

,

کراماتی ادامه داد: عرق و تعصب صنفی کاری را رها کنیم و به رضایت مندی و سلامت مردم بیاندیشیم با ایمن سازی راهها، نگذاریم مردم با تلخ کامی نوروز خود را بگذرانند.   

,

, ,

فرماندار سروستان تاکید کرد: تلاش کنیم در ایام پایانی سال و شروع سفرهای نوروزی رضایتمندی مسافران نوروزی را ارتقا بخشیم.

,

خاطر نشان می شود در این جلسه ضمن بررسی مشکلات راههای درون شهری  مواردی همچون تامین روشنایی و 1500 متر رفوژ وسط بلوار خلیج فارس واقع در محور سروستان- فسا، ایمن سازی 1500 متر از محور سروستان –فسا انتهای رفوژ تا محل دوربرگردان تقاطع مومن آباد و جابه جایی پایه های برق  واقع در مسیل پل زیر گذر دانشگاه آزاد بررسی شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه