logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

باید مراقب بود روح انقلابی در قلم ما نمیرد/ نشریه‌ای که انگیزه خدایی نداشته باشد بی‌برکت است

باید مراقب بود روح انقلابی در قلم ما نمیرد/ نشریه‌ای که انگیزه خدایی نداشته باشد بی‌برکت است
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: امروز دشمن در تلاش است به نام شهادت و عشق اهل بیت (ع) و امام حسین (ع) ما را به جریان‌های انحرافی وصل کند، بنابراین اگر ما ولایتمداری خود را تقویت کنیم دیگر نگرانی در خصوص لغزش‌ها وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امام جمعه قزوین پیش از ظهر امروز(پنج شنبه) در دیدار اعضای هیئت تحریریه نشریه جماعت با بیان این‌که نگاه ما در همه حوزه‌ها باید نگاه انقلابی باشد، اظهار کرد: روحیه انقلابی اولین موضوعی است که غفلت از آن در حوزه‌های کاری عامل شکست و نابودی ساختار عملیاتی ما می‌شود و از تاثیرگذاری عملکردی ما می‌کاهد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به این‌که انقلابی بودن شاخصه‌های بزرگی دارد، بیان کرد: ما باید در تک‌تک مویرگ‌های اقدامات فرهنگی خود شاخصه‌های فرهنگی را جاری کنیم و همچنین در گزینش و استفاده از کادر کاری خود این مسئله را مدنظر قرار دهیم، اگر برنامه‌های فرهنگی ما بدون درنظر گرفتن انقلابی‌گری ادامه یابد فایده‌ای نخواهد داشت. 
,
,
, ,

امام جمعه قزوین با اشاره به حدیثی درباره اهمیت «ولایت» افزود: توصیه‌ می‌کنم این حدیث که در روایات آمده؛ «اگر هرکس همه روزهای سال را روزه و همه شب‌ها را به نماز اقامه کند و همه سال‌ها را حج کند و همه مال خود را در راه خدا انفاق کند؛ اما امام و ولی خود را نشناسد ذره‌ای ثواب در قیامت نزد خداوند نخواهد داشت و جزو اهل ایمان محسوب نمی‌شود،» را در نشریه خود استفاده کنید. 

وی اذعان کرد: ولایت‌مداری باید جزو اصل و اساس کارهای ما قرار بگیرد، اگر این ولایت به‌صورت صحیح مورد نظر قرار گرفت آن‌وقت قلم، تفکر و عمل ما درست خواهد شد؛ امروز مصیبت ما از عملکرد بد مسوولان به‌دلیل بی‌توجهی به همین اصل ولایت است. 

عابدینی با تاکید بر این‌که باید مراقب بود روح انقلابی در وجود و قلم ما نمیرد، ادامه داد: امروز دشمن در تلاش است به نام شهادت و عشق اهل بیت (ع) و امام حسین (ع) ما را به جریان‌های انحرافی وصل کند، بنابراین اگر ما ولایتمداری را تقویت کنیم دیگر نگرانی در خصوص لغزش‌ها وجود ندارد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اضافه کرد: اگر هر زمانی انگیزه خدایی در اقدامات از وجود ما رخت ببندد برکت نخواهد داشت و آن نشریه تاثیرگذاری خود را در بین مردم از دست می‌دهد، هرکار غیرخدایی ناقص و ابتر می‌ماند. 

امام جمعه قزوین بیان کرد: وجود بصیرت هم نکته دیگری است که باید مدنظر قرار بگیرد. هم خودمان بصیرت داشته باشیم و هم تمام گفته‌ها و نوشته‌های ما باید در مسیر بصیرت‌افزایی قرار بگیرد، قرآن معدن بصیرت و هر آیه قرآن چشمه‌ای از بصیرت است و ما در ارتباط با قرآن می‌توانیم بصیرت خود را افزایش دهیم. 

وی تصریح کرد: با بصیرت‌افزایی کارهای ما ماندگار و پرمحتوا خواهد شد، وجود نازنین ائمه (ع) و احادیث نقل شده از آن‌ها و کتبی همچون نهج‌البلاغه نیز هم ردیف قرآن قرار دارد و منابع خوبی برای بصیرت‌افزایی ماست. 

عابدینی ابراز کرد: فقط نباید در تهیه نشریه به ظاهر مجله و رنگ و لعاب آن توجه کنیم؛ بلکه باید در محتوای رسانه ما بصیرت‌افزایی، ولایت‌محوری و روشنگری مدنظر قرار بگیرد، همچنین محور مسائل مهم و معضلات استانی نیز باید جزو پیگیری‌های ما باشد. 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,

امام جمعه قزوین عنوان کرد: هنر شما باید این باشد که به گونه‌ای در اطلاع رسانی‌های خود عمل کنید که جمعیت حاضر در نمازجمعه افزایش یابد که این نشان از تاثیرگذاری عملکرد محتواهای مجله شما دارد و شما می‌توانید الگوسازی کنید که مورد توجه نشریات دیگر در استان‌های مختلف قرار می‌گیرد.
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه