اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بی نظمی و تخلف در یک آزمون سراسری قرآنی!

بی نظمی و تخلف در یک آزمون سراسری قرآنی!
علی رغم اینکه باید آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم به نحوی نمود فرهنگ دینی ما می باشد و با این حجم شرکت کننده بسیار منظم و با کادر اجرایی قوی برگزار شود اما متأسفانه در این آزمون چنین چیزی مشاهده نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، صبح پنج شنبه دهم اسفند ماه آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هم چنین مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر احمد بن موسی علیه السلام با شرکت چهار هزار داوطلب برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,

علی رغم اینکه این گونه آزمون ها که به نحوی نمود فرهنگ دینی ما می باشد و با این حجم شرکت کننده  باید بسیار منظم و با کادر اجرایی قوی برگزار شود اما متأسفانه در این آزمون چنین چیزی مشاهده نشد.

این آزمون که بنا بود در ساعت ۸:۳۰ برگزار شود با ۴۵ دقیقه تأخیر و در حالی شروع شد که داوطلبان آزمون از عدم بررسی کارت شناسایی و کارت ورود به جلسه افراد شرکت کننده، تعداد محدود مراقبین جلسه و عدم توجیه آنان، توزیع نامناسب سوالات که در حدود بیست دقیقه از ابتدای آزمون به طول انجامید، همراه داشتن قرآن کریم توسط داوطلبان و استفاده از آن در میان آزمون! و عدم تذکر مراقبین به استفاده کنندگان، و هم چنین استفاده از صندلی نامناسب، بسیار گله مند بودند.

داوطلبان آزمون با بیان اینکه این آزمون که مانند هر آزمون دیگر و چه بسا بیشتر از سایر آزمون ها نیاز به تمرکز دارد، از ازدحام بیش از حد در جلسه بدلیل عدم ممانعت از حضور شیرخوارگان و صحبت ها و تذکرات مکرر مسئولین مربوطه در طول برگزاری آزمون در بلندگو و حتی توجیه مراقبین در این زمان و از این طریق! بسیار شاکی بودند.

به نظر می رسد بهتر است متولیان امر از تجربیات سازمان سنجش کشور و یا سازمان فنی و حرفه ای که ید طولایی در برگزاری آزمون های سراسری دارند استفاده نماید که در سال های آینده به بهتر و عادلانه تر برگزار شدن چنین آزمون هایی بیانجامد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه