به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افسانه حسن نایبی معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین در گفت وگو با پایگاه خبری تحلیلی ندای البرز، اظهار کرد: امروز شاهد برگزاری مسابقات قهرمانی کشوری کاراته در شهر الوند هستیم و این در حالی است که المپیاد دهگانه در دوبخش بانوان و آقایان نیز در سطح شهر الوند در حال برگزاری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی ندای البرز,وی افزود: امروز شاهد یکی از روزهای پر بار ورزشی در سطح شهر الوند هستیم که با توجه به اینکه جامع مخاطب ورزشی جامعه کثیری را تشکیل می دهنددر این رویداد حاضر شدند.
,معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران و برگزار کنندگان این رویداد ورزشی یا آور شد: برپایی این مسابقات نشان دهنده ی همت و تلاش برگزار کنندگان است.
,حسن نایبی تصریح کرد: شهر الوند جز شهرهای ورزشی است که دارای پتانسیل بسیار زیادی بوده و توانسته نیروهای بسیار ارزشمندی هم چون بهمن عسگری ، علی اصغر آسیابری تربیت کند.
,وی ادامه داد: ما شاهد آن بودیم که تعداد بیشتری از ورزشکاران از سراسر کشوردر الوند حاضر شدند و باتوجه به اینکه این رویداد برای دومین بار در الوند صورت می گیرد نشان دهنده ی آن است که فدراسیون مربوطه از اجرای کار به لحاظ فنی و تخصصی و میزبانی اعلام رضایت داشته که مجددا میزبانی را به الوند سپرده است.
,وی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم تابتوانیم اکثر مسابقات کشوری را در شهرستان برگزار کنیم تا روز به روز جامعه ورزشی ما به دوبخش همگانی و قهرمانی گسترده و با اقبال عموم مواجه شود.
,وی تاکید کرد: ما در چند ماه اخیر شاهد برگزاری تعدادی مسابقه ی قهرمانی در الوند بوده ایم که از جمله ی آن ها به صخره نوردی و اردوی تیم ملی بیلیارد می توان اشاره کرد.
,حسن نایبی تاکید کرد: الوند قطعا در سال های آتی میزبانی تعدادی از مسابقات را با توجه به ظرفیت ها و منابع سخت افزاری و تجهیزات موجود به دست خواهد آورد.
,معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان در پایان گفت: مسابقه ی کاراته قهرمان کشور به میزبانی الوند بسیار خوب اجرا شد و جای تشکر و قدر دانی دارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه